Kampioenen najaarscompetitie 2018 gehuldigd

22 december 2018
← Terug naar overzicht

Het 1e seniorenteam, het 3e en 5e jeugd tafeltennisteam van de Tafeltennisvereniging Staphorst zijn in de najaarscompetitie 2018 kampioen geworden in de afdeling Oost. Het 1e seniorenteam van sponsor Haarmode Dick Heuckeroth – Knipp en Ko werd kampioen in de 3e klasse afdeling Oost. Ook twee van de vijf jeugdteams werden kampioen, het 3e jeugdteam in de 3e klasse en het 5e jeugdteam in de startersklasse.
Het 1e seniorenteam bestaande uit Hans Righolt, Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jan Supèr werd met 14 punten voorsprong op de tweede kampioen. Het 3e jeugdteam, bestaande uit Jaron Huls, Robert Compagner, Henrico Slager en Marnick Dominé gingen ook recht op hun doel af, het team had maar liefst 11 punten voorsprong op de tweede en kon het kampioenschap gevierd worden.
Ook het 5e jeugdteam, bestaande uit Liander Veijer, Sander Bisschop en Jennieke Krale deden goede zaken in de startersklasse. Met twee punten voorsprong op de tweede werden zij kampioen.
Afgelopen maandagavond 17 december werden de teams in het bijzijn van enkele ouders door voorzitter Anita Krale geroemd door hun prestaties.

Foto’s door Marja Krale en Albert Kuiper:

Anita doet haar speech

Trainer Robin en Jennieke zien het helemaal zitten.

Het 1e seniorenteam:
v.l.n.r.: Hans Righolt, Sibrand Hassing en Albert Kuiper. (Jan Supèr ontbreekt op de foto)

Het 5e jeugdteam en hun bekers
v.l.n.r.: Sander Bisschop, Liander Veijer, Anita Krale en Jennieke Krale.

Het 3e jeugdteam:
v.l.n.r.: Jaron Huls, Henrico Slager, Robert Compagner, Anita Krale en Marnick Dominé.