Competitie najaar 2017

10-12-2017: Laatste wedstrijden jeugdteams, 1e en 2e team eindigen op de tweede plaats, 3e team op de vijfde plaats:

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdagmiddag uit tegen het 4e team van De Veluwe uit Apeldoorn.  Janiek de Rijke, Lucas Diepenbroek en Hester de Boer kwamen in deze laatste wedstrijd goed voor de dag. Janiek en Lucas scoorden een volle bak door beiden drie punten te pakken. Hester moest met één punt genoegen nemen. Ook het dubbel was voor Staphorst, Janiek en Lucas tekenden hiervoor. Eindstand 2-8 voor Staphorst 1, waarmee het team beslag heeft gelegd  op een mooie tweede plaats in de poule.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmiddag uit tegen het 7e team van Kampenion uit Kampen. Het 2e Staphorster team met Hermen van Arnhem, Job Diepenbroek en Jaron Huls gingen voortvarend van start. Alle drie spelers scoorden punt na punt. Hermen en Job veroverden drie en Jaron ging er met twee punten in het enkelspel vandoor. In het dubbel was Staphorst oppermachtig met drie maal 7-11. Eindstand  1-9 voor Staphorst 2 en eindigde hiermee als een goede tweede plaats in de poule.

Het 3e Staphorster jeugdteam kwam zaterdagmorgen uit tegen het 2e team van GTC uit Genemuiden. Liander Veijer, Martijn Heringa en Roderick van Arnhem kregen veel tegenstand. Roderick was goed voor drie punten, hij won met gemak alle drie enkelpartijen. Liander en Martijn hadden het moeilijk, helaas  wisten zij geen punten te scoren. In het dubbel ging Staphorst 3 wel met de punten aan de haal. Eindstand 6-4 voor GTC 2, met een vijfde plaats in de poule en voor het eerst deelnemend aan de competitie is dit voor Staphorst 3 een prima resultaat.

03-12-2017: Beide tafeltennis seniorenteams wisten degradatie niet te voorkomen:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kregen maandagavond het 7e team van TT Zwolle op bezoek. Albert Kuiper,  Sibrand Hassing en Jan Supèr hadden er veel zin in. Albert bleef steken op één winstpunt in het enkel, een tweede punt zat er net niet in. Sibrand kreeg ook één  tegenstander op de knieën, de andere twee partijen gingen in vier en vijf games net aan z’n neus voorbij. Jan had een moeizame avond, het lukte hem niet een punt te scoren. Het dubbel was ongemeen spannend, Albert en Jan gingen  in vijf games onderuit. Eindstand 2-8 voor TT Zwolle 7, er had iets meer ingezeten.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat speelden maandagavond hun thuiswedstrijd tegen het derde team van Wijhe. Bert Mulder, Marja Krale en Anita Krale vochten zich met enige moeite door deze beslissende wedstrijd heen.  Staphorst 2 of Wijhe 3 zou degraderen. Gedrieën begonnen vol goede moed, maar halverwege werd al duidelijk wie er aan het langste eind zou trekken. Bert, Marja en Anita scoorden elk één punt. Het dubbel was ook hier ongemeen spannend, Bert en Anita wisten helaas niet het vierde punt te veroveren. Eindstand 3-7 voor Wijhe 3.

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 2e team van Heino. Heino 2 kwam met twee spelers opdraven, dus stond het Staphorster team al met 3-0 voor. Janiek de Rijke, Lucas Diepenbroek en Hester de Boer waren niet in echt in topvorm, maar wisten alle enkelpartijen niet geheel moeiteloos  in winst om te zetten. In het dubbel was het even spannend, maar in de vijfde game trokken Lucas en Hester de winst naar zich toe. Eindstand  10-0 voor Staphorst 1, waarmee het team op een stevige tweede plaats staat in de poule.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman was vrij.

Het 3e Staphorster jeugdteam moest  zaterdag thuis spelen tegen het 2e team van TTC Dronten. Bert Jan Krale, Xander Jansen en Roderick van Arnhem kregen geen punt cadeau. Bert Jan en Xander kregen in de enkelpartijen veel tegenstand te verduren, hoewel er meer in had gezeten scoorden Bert Jan en Xander uiteindelijk elk één winstpunt. Roderick won zijn drie enkelpartijen met “twee vingers in de neus”. Bert Jan en Roderick wonnen ook het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 3.

26-11-2017: Het 1e tafeltennis jeugdteam deelt flinke tik uit:

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 1e team van Nevanco uit Hasselt. Lucas Diepenbroek, Hester de Boer en Janiek de Rijke beleefden deze wedstrijd als superspannend. Beide teams waren erg aan elkaar gewaagd, de wedstrijd was dan ook pas om half één afgelopen.  Lucas, Hester en Janiek streden voor wat zij waard waren en kregen alle tegenstanders, hoewel soms met moeite  in het enkelspel op de knieën.  Lucas, Hester en Janiek scoorden een “volle bak”. Helaas wisten Lucas en Janiek het dubbel niet te verzilveren. Eindstand 9-1 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 4e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Het 2e Staphorster team met Henrico Slager, Hermen van Arnhem en Jaron Huls moesten alle zeilen bijzetten. Hermen liet zich niet van de wijs brengen, hij won alle drie enkelpartijen. Henrico en Jaron hadden het ietsjes moeilijker en wisten elk één winstpunt in het enkel te bemachtigen. Het dubbel werd gewonnen.  Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam kwam zaterdag in de thuiswedstrijd uit tegen het 3e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Martijn Heringa, Xander Jansen en Liander Veijer kregen het niet gemakkelijk. Het Staphorster trio ging met flinke cijfers onderuit. Eindstand 0-10 voor NTC Leogang 3.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten donderdagavond in Swifterbant  spelen tegen het 1e team van Swift ’64. Albert Kuiper, Sibrand Hassing  en Jan Supèr waren gebrand op een goed resultaat, maar dat viel behoorlijk in het water. Sibrand kwam goed voor de dag met twee maal winst en ook Jan wist wist één winstpunt bij elkaar te sprokkelen. Albert ging drie maal flink onderuit en het dubbel ook, samen met Jan.. Eindstand 7-3 voor Swift ’64 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat speelden donderdagavond in Olst  tegen het 3e team van Olst. Voor Anita Krale, Marja Krale en Ben Vos was het een moeilijke avond. Anita, Marja en Ben werden niet echt van de tafel geslagen, maar aan de games te zien moesten zij op beslissende momenten het hoofd buigen. Gezellig was het wel in Olst. Eindstand 10-0 voor Olst 3.

19-11-2017: Tafeltennisteams moesten danig aan de bak:

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat moesten maandagavond hun thuiswedstrijd spelen tegen het 5e team van Zwartsluis. Vanwege de problemen met gymzaal is deze wedstrijd in Zwartsluis gespeeld. Bert Mulder, Marja Krale en Anita Krale werden behoorlijk op de proef gesteld. Marja wist geen punt mee naar Staphorst te nemen,  Anita wist één punt en Bert twee punten te scoren. Marja en Anita wonnen in een uiterst spannende dubbel het vierde punt in het dubbel. Eindstand 4-6 voor Zwartsluis 5.

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 2e team van Smash ’70 uit Hattem. Hester de Boer, Lucas Diepenbroek en Janiek de Rijke hadden er een geduchte tegenstander aan. Hester kon na enkele enerverende enkelpartijen geen punten verzilveren.  Lucas en Janiek wisten elk één punt in de wacht te slepen. Het dubbel wisten Lucas en Janiek  in de vijfde game in winst om te zetten. Eindstand 7-3 voor Smash ’70 2.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmorgen uit tegen het 2e team van DTV ’84 2 uit Dalfsen. Het team uit Dalfsen kwam wederom met  twee spelers aantreden, dus stond het Staphorster team al met 0-3 voor. Het Staphorster team met Hermen van Arnhem, Henrico Slager en Job Diepenbroek wisten alle wedstrijden, inclusief het dubbel met overmacht te winnen. Eindstand  0-10 voor Staphorst 2.

Voor het 3e Staphorster jeugdteam ging de reis zaterdag ook naar Hattem, het 5e team van Smash ’70 . Roderick van Arnhem, Bert Jan Krale en Liander Veijer  waren gebrand op succes, maar dat ging niet zoals ze graag zouden willen. Roderick wist alle enkelpartijen te winnen, Liander en Bert Jan deden hun best maar scoorden helaas niet. Roderick en Liander wisten helaas het dubbel niet te winnen.  Eindstand 7-3 voor Smash ’70 5.

05-11-2017: Wisselende resultaten tafeltennisteams:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten maandagavond thuis spelen tegen het 4e team van Heino. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jan Supèr hebben zich na de zeperd van vorige week in Heino (9-1) goed staande gehouden. Het werd wel op het scherpst van de snede gespeeld. Jan wist geen punten te scoren, Sibrand en Albert wisten met elk twee winstpunten in het enkelspel een grote nederlaag te voorkomen. Eindstand 4-6 voor Heino 4.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat moesten maandagavond de degens kruisen tegen het 11e team van Heino.  Anita Krale,  Marja Krale en Bert Mulder waren gebrand op een goed resultaat. In deze spannende ontmoeting lieten de teams elkaar weinig toe. Hoewel er meer in had gezeten, scoorde Marja één punt, Anita en Bert scoorden elk twee punten. Anita en Bert tekenden ook voor het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 1e team van Bosman Wezep. Voor het Staphorster team, Lucas Diepenbroek, Janiek de Rijke en Hester de Boer was het erop of eronder, beide teams waren aan elkaar gewaagd. Met Lucas (2), Janiek (1)  en Hester (2) stoomde het team af op een 5-5 gelijkspel. Jammer dat Lucas en Janiek zich in het dubbel in de vijfde game “de kaas van het brood” lieten eten.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van Zwartsluis. Het Staphorster team met Job Diepenbroek, Henrico Slager en Jaron Huls waren erop gebrand, maar kregen niets cadeau. Het 2e team van Zwartsluis bleek een waardige tegenstander, meer dan de helft van de partijen ging in vier en/of vijf games. Hoewel het zeker had gekund, lukte het Henrico en Jaron niet om punten te scoren. Job had het soms ook niet makkelijk, maar scoorde toch alle drie punten in het enkel. Job en Jaron wonnen het dubbel. Eindstand 4-6 voor Zwartsluis 2.

Voor het 3e Staphorster jeugdteam kwam het 3e team van Zwartsluis naar Staphorst. Xander Jansen, Liander Veijer en Roderick van Arnhem gingen voortvarend van start, na vier partijen was het 4-0. Veel tegenstand kregen zij niet echt van 3e team van Zwartsluis. Liander scoorde zijn eerste punt in de competitie,  Xander was goed voor twee punten en Roderick was met drie punten matchwinnaar. Ook het dubbel werd gewonnen door Xander en Roderick. Eindstand 7-3 voor Staphorst 3.

29-10-2017: Dit weekend alleen twee jeugdteams in de strijd:

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 2e team van Heino. Janiek de Rijke, Lucas Diepenbroek en Hester de Boer waren verwikkeld in een zeer spannend duel, de teams waren aan elkaar gewaagd. Janiek speelde alle drie enkelpartijen in vijf games, één van de drie zette hij in winst om. Lucas liet zich niet verrassen en won alle drie enkelpartijen. Hester maakte haar slow start meer dan goed door twee punten te scoren. Het dubbel werd door Janiek en Lucas gewonnen. Eindstand 3-7 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman was vrij.

Het 3e Staphorster jeugdteam moest  zaterdag uit spelen tegen het 2e team van TTC Dronten. Bert Jan Krale, Xander Jansen en Martijn Heringa kregen geen punt cadeau. Bert Jan maakte er enkele spannende partijen van en wist zijn eerste winstpunt in deze competitie te behalen. Xander en Martijn hebben ook hun stinkende best gedaan, alleen wisten zij dit niet te compenseren in een winstpartij. Bert Jan en Xander gingen in het dubbel onderuit.  Eindstand 9-1 voor TTC Dronten 2.

22-10-2017: 1e Tafeltennis seniorenteam flink onderuit:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsenring van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten donderdagavond tegen het 4e team van Heino. Jan Supèr, Albert Kuiper en Sibrand Hassing waren vooraf nog vol goede moed.  Het Staphorster team bleef helaas  steken op slechts één winstpunt, hoewel er meer had ingezeten. Jan en Sibrand wisten niet tot score te komen, Albert wist met moeite door eenmaal winst een 10-0 verlies te voorkomen. Jan en Albert misten net het dubbel, in de vijfde game gingen ze met opgeheven hoofd in de vijfde game op het nippertje onderuit. Eindstand 9-1 voor Heino 4

15-10-2017: Winst voor 1e seniorenteam:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten vrijdagavond aantreden in Zwolle, het 7e team van TT Zwolle was hun tegenstander. Albert Kuiper,  Sibrand Hassing en Jan Supèr hadden er veel zin in. Albert speelde zijn drie partijen gelijk allemaal achter elkaar, want hij had nog een verjaardag te vieren. Hij bleef steken op één winstpunt, de andere twee gingen in vier en vijf games net aan z’n neus voorbij. (2-1) Sibrand en Jan wisten deze achterstand na acht partijen om te bouwen naar een gelijke stand, 4-4. De twee laatste partijen waren dus van cruciaal belang, Sibrand en Jan stonden hun maatje, Sibrand won uiteindelijk alle drie enkelpartijen en Jan twee. Het dubbel wisten ze jammer genoeg niet in winst om te zetten. Eindstand 4-6 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat speelden maandagavond hun uitwedstrijd tegen het derde team van Wijhe. Anita Krale, Bert Mulder en Marja Krale gingen vol goede moed deze bijzonder spannende wedstrijd aan. Anita, Bert en Marja werden danig op de proef gesteld. Hoe gedreven Bert ook is, hij kwam niet echt in z’n spel en ging in alle drie enkelpartijen onderuit. Anita en Marja kregen de punten ook niet cadeau, toch wisten beide dames samen drie punten in de wacht te slepen. Marja scoorde één en Anita twee winstpunten. In het dubbel waren Anita en Bert goed voor het vierde punt. Eindstand 6-4 voor Wijhe 3.

08-10-2017: Alleen het 1e jeugdteam deze week op winst:

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 1e team van Nevanco uit Hasselt. Lucas Diepenbroek, Janiek de Rijke en Hester de Boer kunnen de punten goed gebruiken en gingen een spannende de strijd tegemoet. Lucas scoorde 3 punten, Janiek 2 punten en Hester 1 punt in het enkelspel. Lucas en Hester wonnen het dubbel. Eindstand 3-7 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmorgen uit tegen het 4e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Het 2e Staphorster team met Henrico Slager, Hermen van Arnhem en Job Diepenbroek moesten alle zeilen bijzetten. Henrico kon geen potten breken, Job moest genoegen nemen met één winstpunt, Hermen scoorde er twee. In het dubbel scoorden Hermen en Job ook. Eindstand 6-4 voor Leogang 4.

Het 3e Staphorster jeugdteam kwam zaterdag uit tegen het 3e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Xander Jansen, Roderick van Arnhem en Bert Jan Krale hebben het niet gemakkelijk in hun poule. Xander en Bert Jan kregen in de enkelpartijen niet de kans om punten te scoren. Roderick was weer goed voor drie punten, hij won alle drie enkelpartijen. Xander en Rodericken kregen in de dubbel hun tegenstander niet op de knieën. Eindstand 7-3 voor NTC Leogang 3.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kregen maandagavond het 1e team van Swift ’64 uit Swifterbant op bezoek. Sibrand Hassing,  Albert Kuiper en Jan Supèr wisten net als vorige week elk drie enkelpartijen te winnen. Het Staphorster drietal had overigens een  5-5 gelijkspel wel verdiend. Sibrand en Albert verloren het dubbel met miniem verschil in de 5e game.  Eindstand 3-7 voor Swift ’64 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat speelden maandagavond tegen het 3e team van Olst. Voor Anita Krale, Marja Krale en Bert Mulder was het een moeilijke avond tegen de nummer twee in de poule. Anita, Marja en Bert werden niet echt van de tafel geslagen, maar moesten op beslissende momenten het hoofd buigen. In het dubbel wisten Anita en Marja helaas ook geen winstpunt te behalen.  Eindstand 2-8 voor Olst 3.

01-10-2017: Het 2e seniorenteam en 2e jeugdteam gaan in hun poule aan kop:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten vrijdagavond in Hattem aantreden, het 4e team van Smash ’70 was hun tegenstander.  Sibrand Hassing,  Albert Kuiper en Jan Supèr waren de zepert van vorige week alweer te boven en waren klaar voor deze ontmoeting. Hoewel geen van de drieën van de tafel werden geslagen, moet  er in deze 2e klasse uit een ander vaatje worden getapt. Sibrand, Albert en Jan waren allen goed voor elk één punt. Het dubbel werd in vier games verloren. Eindstand 7-3 voor Smash ’70 4.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat speelden maandagavond hun uitwedstrijd tegen het 5e team van Zwartsluis. Marja Krale, Anita Krale en Bert Mulder starten voortvarend, na vier partijen stond het team met 0-4 op voorsprong. In het vervolg van de wedstrijd moest het Staphorster team alle zeilen bijzetten. De teams deden niets voor elkaar onder, het geluk zat het team niet mee. Toch wisten Marja, Anita en Bert er een 5-5 gelijkspel uit te slepen.

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 4e team van De Veluwe uit Apeldoorn.  Hermen van Arnhem, Janiek de Rijke en Lucas Diepenbroek streden voor wat ze waard waren. Hermen begon verrassend met een winstpartij, de andere twee ging hij jammer genoeg wat ongelukkig onderuit. Janiek maakte zich niet druk, hij won alle drie enkelpartijen. Lucas liet in één partij een puntje liggen, maar won de andere twee. Het dubbel was voor Janiek en Lucas weggelegd. Eindstand 7-3 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmorgen ook thuis, nu tegen het 7e team van Kampenion uit Kampen. Het 2e Staphorster team met Henrico Slager, Roderick van Arnhem en Job Diepenbroek liet zich niet echt verrassen. Henrico kon z’n draai nog niet vinden, hoewel goed gespeeld scoorde hij geen punten. Roderick en Job veroverden elk drie punten in het enkel. In het dubbel waren Henrico en Job te sterk voor hun tegenstanders. Eindstand  8-2 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam kwam zaterdag uit tegen het 2e team van GTC uit Genemuiden. Roderick van Arnhem, Bert Jan Krale en Liander Veijer moesten danig aan de bak. Roderick was goed voor drie punten, hij won alle drie enkelpartijen met “twee vingers in de neus”. Bert Jan maakte er enkele spannende partijen van, stond telkens met een paar punten voor maar liet zich helaas met miniem verschil “de kaas van het brood eten”. Voor Liander waren de tegenstanders uit Genemuiden (nog) te sterk. Rodericken Bert Jan wonnen vrij gemakkelijk het dubbel.  Eindstand 4-6 voor GTC 2.

24-09-2017: Flnke zepert voor 1e seniorenteam:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten maandagavond thuis spelen tegen het 1e team van NTC Leogang uit Nunspeet. Albert Kuiper, Jan Supèr en Sibrand Hassing zagen het voor de wedstrijd nog wel zitten, maar in het verloop van de wedstrijd werd het duidelijk dat er een gevoelige nederlaag aan zat te komen. Het werd wel op het scherpst van de snede gespeeld, niet iedere set werd in drie games beslist. Eindstand 0-10 voor NTC Leogang 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat moesten maandagavond hun thuiswedstrijd spelen tegen het 2e team van Hoonhorst.  Voor Bert Mulder, Marja Krale en Anita Krale werd het een spannende wedstrijd, om en om werden de punten gescoord. Anita en Bert scoorden elk twee punten in het enkel, Marja had in haar eerste partij een punt kunnen scoren. Marja en Anita wonnen op hun sloffen het dubbel. Eindstand 5-5.

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag thuis tegen het 2e team van Smash ’70 uit Hattem, een geduchte tegenstander voor Janiek de Rijke, Hester de Boer en Lucas Diepenbroek. Janiek en Hester moesten na enerverende enkelpartijen genoegen nemen met elk één punt. Lucas wist twee punten in de wacht te slepen, erg jammer dat Lucas zijn eerste partij in de vijfde game gewonnen moest geven. Het dubbel ging helaas de mist in. Eindstand 4-6 voor Smash ’70 2.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van DTV ’84 2 uit Dalfsen. Het team uit Dalfsen kwam met twee spelers aantreden, dus stond het Staphorster team al met 3-0 voor. Het Staphorster team met Hermen van Arnhem, Henrico Slager en Job Diepenbroek lieten er geen gras over groeien. Alle wedstrijden werden met overmacht gewonnen. Eindstand  10-0 voor Staphorst 2.

Voor het 3e Staphorster jeugdteam kwam zaterdag ook een team uit Hattem om tegen te strijden, het 5e team van Smash ’70 . Liander Veijer, Roderick van Arnhem en Bert Jan Krale waren gebrand op succes, maar dat ging niet van een leien dakje. Roderick wist alle enkelpartijen te winnen, Liander en Bert Jan deden hun best maar scoorden helaas niet . Roderick en Bert Jan wonnen wel het dubbel.  Eindstand 4-6 voor Smash ’70 5.

17-09-2017: De tafeltenniscompetitie is weer begonnen, 2x winst, 2x verlies:

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van haarmode José uit De Wijk en AJS van tuin tot techniek uit Rogat moesten in deze eerste wedstrijd van de najaarscompetitie de degens kruisen tegen het 11e team van Heino.  Anita Krale, Bert Mulder en Marja Krale gingen voortvarend van start. In deze spannende ontmoeting lieten de tegenstander zich niet zomaar van de tafel slaan, maar Anita, Bert en Marja kregen op één partij na alle tegenstanders op de knieën. Alleen Marja struikelde en liet één puntje liggen, Anita en Bert tekenden ook voor het dubbel. Eindstand 1-9 voor Staphorst 2. Het 1e Staphorster seniorenteam kwam deze week niet in actie.

Het 1e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde zaterdag uit tegen het 1e team van Bosman Wezep. Voor het Staphorster trio Janiek de Rijke, Lucas Diepenbroek en Hester de Boer was het erop of eronder, beide teams waren aan elkaar gewaagd. Janiek, Hester en Lucas scoorden elk één punt in het enkelspel. In het dubbel lieten Janiek en Lucas zich de kaas niet van het brood eten. Eindstand 6-4 voor Bosman Wezep 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatie Stegeman speelde zaterdagmorgen uit  tegen het 2e team van Zwartsluis. Het Staphorster team met Jaron Huls, Henrico Slager en Job Diepenbroek hadden er veel zin in. Het 2e team van Zwartsluis bleek een waardige tegenstander. Henrico lukte het niet een punt te scoren. Job wist één punt te veroveren en Jaron was goed voor twee punten. Het dubbel werd niet in winst omgezet. Eindstand 7-3 voor Zwartsluis 2.

Voor het 3e Staphorster jeugdteam ging de reis ook naar Zwartsluis, het 3e team van Zwartsluis was hun tegenstander. Xander Jansen, Martijn Heringa en Roderick van Arnhem gingen recht op hun doel af, veel punten scoren. Veel tegenstand kregen zij niet echt van 3e team van Zwartsluis. Xander en Martijn wisten elke twee punten voor Staphorst 3 in de wacht te slepen. Roderick maakte er een “volle bak” van door alle enkelpartijen in winst om te zetten. Ook het dubbel werd gewonnen door Martijn en Roderick. Eindstand 2-8 voor Staphorst 3.