Competitie voorjaar 2015

25-04-2015: De Staphorster jeugd tafeltennisteams wonnen allemaal:

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag hun laatste wedstrijd van de voojaarscompetitie thuis spelen tegen 1e team van De Veluwe uit Apeldoorn. Erik Jan Tuin, Arnout Huls en Jannick Jansen waren gebrand op een goed resultaat, maar kregen het behoorlijk te verduren. Het kampioensteam in de 2e klasse moesten alle zeilen bijzetten, het geluk zat hen niet altijd mee. Jannick won alle drie enkelpartijen, Erik Jan kwam tot twee maal winst, Arnout moest het dit keer met één gewonnen enkelpartij doen. Arnout en Jannick wonnen ook het dubbel. Eindstand 7-3 voor Staphorst 1. Tussen de wedstrijden door werd het team gehuldigd door voorzitter Trea Woudsma. Het is een primeur en een geweldige uitdaging dat er weer een Staphorster jeugdteam mag uitkomen in de 1e klasse.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde thuis tegen het 7e team van Kampenion uit Kampen. Klaas Jan Vos, Basten Moorman en William Slager gingen gemotiveerd van start, maar maakten het zichzelf niet altijd even gemakkelijk. Klaas Jan en Basten wisten met moeite twee enkelpartijen in winst om te zetten, in de derde partij hadden ze het geluk niet mee. William was met één maal winst niet in z’n sas, hij moest twee partijen het onderspit delven. Klaas Jan en William wonnen ook het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde ook in Kampen, tegen het 8e team van Kampenion. Voor Herman Dunnink, Lotte Lotterman en Erik Dominé werd het een spannende morgen, want beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Helaas wist Lotte geen punt in de wacht te slepen. Herman kwam met twee winstpunten en Erik met drie gewonnen enkelpartijen uit de strijd tevoorschijn.Herman en Erik wonnen ook het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 3.

Jeugdkampioenen 2e klasse voorjaar 2015

Foto Jeugdkampioen 2e klasse: v.l.n.r. Arnout Huls, Erik Jan Tuin en Jannick Jansen

18-04-2015: Het 1e Staphorster jeugd tafeltennisteam is kampioen:

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag hun één na laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie uit tegen het 2e team van Wezep. Arnout Huls, Jannick Jansen en Erik Jan Tuin lieten zich niet zenuwachtig maken voor het feit dat ze met 5 punten al kampioen zouden zijn. Arnout en Erik Jan waren goed op dreef en scoorden beiden de volle 3 punten in het enkel. Jannick had niet een superdag en moest genoegen nemen met 1 winstpunt. Het dubbel was na een titanenstrijd voor Arnout en Erik Jan weggelegd. Eindstand 2-8 voor Staphorst 1, en promoveerd dus naar de 1e klasse.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde zaterdag uit tegen het 1e team van Dronten. Klaas Jan Vos, Erik Dominé en William Slager zitten stevig in het zadel op de 2e plaats in de poule, om GTC 1 uit Genemuiden nog in te halen zit er waarschijnlijk niet meer in. Klaas Jan en Erik scoorden allebei 3 punten in het enkel. William kreeg één tegenstander op de knieën, de winst in de andere twee partijen liet hij nipt aan z’n neus voorbij gaan. Klaas Jan en Erik gaven hun tegenstanders in het dubbel geen kans. Eindstand 2-8 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace moest uit de degens kruizen met het 3e team van Leogang SL uit Nunspeet. Lennard Klosse, Herman Dunnink en Lotte Lotterman maakten er spannende wedstrijden van, beide teams waren aan elkaar gewaagd. Lennard en Herman wisten elk 2 punten in het enkel te scoren. Lotte maakte er spannende aangelegenheid van, twee maal moest zij in de vijfde game de winst helaas uit handen geven. Het dubbel ging na een enerverende strijd naar Leogang SL. Eindstand 6-4 voor Leogang SL 3

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten maandagavond thuis tegen het 1e team van HTTV uit Den Ham. Albert Kuiper, Jannick Jansen en Sibrand Hassing waren, ondanks dat ze relatief veilig waren voor degradatie gebrand op een goed resultaat. Er werd op het scherpst van de snede gestreden om elk punt. Sibrand en Albert wisten beiden de volle winst te pakken. Jannick speelde sterke partijen, maar moest even wennen aan het spel bij de senioren. Met opgeheven hoofd ging hij strijdend ten onder. Sibrand en Albert gingen voortvarend te werk in het dubbel. Eindstand 7-3 voor Staphorst 1.

11-04-2015: Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteams op een haar na kampioen:

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag thuis tegen het 1e team van De Brug uit Apeldoorn. Voor Jannick Jansen, Erik Jan Tuin en Arnout Huls zat het niet altijd mee. Jannick en Arnout wisten er elk één winstpunt uit te slepen. Erik Jan liep een rugblessure op, met de tanden op elkaar werkte hij manmoedig zijn partijen af. Helaas wist Erik Jan, mede hierdoor geen punten te pakken. Arnout en Jannick wonnen ook het dubbel. Uitslag 5-5, hiermee kan het kampioenschap bij de volgende wedstrijd binnengehaald worden.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde zaterdag thuis tegen het 1e team van Zwartsluis. Klaas Jan Vos, Basten Moorman en William Slager kregen loon naar werken en wisten met flinke cijfers de overwinning te behalen. Hoewel met moeite lieten Klaas Jan en William geen steken vallen, zij wonnen alle enkelpartijen. Basten liet zich één maal verrassen door de kleinste speelster van Zwartsluis, Puck Louw. Klaas Jan en William gaven hun tegenstanders in het dubbel geen kans. Eindstand 9-1 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace moest ook thuis tegen Zwartsluis, het 3e team was hun tegenstander. Lennard Klosse, Lotte Lotterman en Herman Dunnink waren op hun hoede, na het verlies in de vorige ontmoeting tegen deze sterke tegenstander. Gezien het scoreverloop waren beide team wederom aan elkaar gewaagd. Lennard was goed op dreef en won alle enkelpartijen. Herman won twee enkelpartijen, een derde punt liet hij aan z’n neus voorbij gaan. Lotte begon met twee maal verlies, maar in haar derde partij kwam zij na een spannende partij in de vijfde game als winnares uit de strijd tevoorschijn. Lennard en Herman lieten zich verrassen in het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 3.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging vrijdagavond op bezoek bij het 6e team van Heino. Aan Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Logtenberg de taak om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Albert en Sibrand wonnen elk twee partijen, zij lieten zich beiden één maal bij de benen nemen door de sterkste speelster van Heino, Natascha Godeschalk. Hans was in z’n element door één partij in winst om te zeten. Albert en Sibrand scoorden ook in het dubbel. Eindstand 4-6 voor Staphorst 1.

04-04-2015: Senioren tafeltennisteam houdt koploper in bedwang:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond hun uitwedstrijd tegen het 1e team van Hoonhorst. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Logtenberg hadden een voorgevoel, het kon wel eens wat punten opleveren. Hoonhorst 1, nu al de toekomstige kampioen in deze poule had Staphorst misschien ook iets onderschat, want aan beide kanten werd er om en om gescoord. Voor Albert en Sibrand waren de enkelpartijen bloedstollend spannend, beiden wonnen twee partijen. Hans kon geen potten breken en ging ten onder. Albert en Sibrand wonnen tot hun verassing ook het dubbel. Uitslag 5-5.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag uit spelen tegen het1e team van Smash ’70 uit Hattem. Erik Jan Tuin, Jannick Jansen en Arnout Huls waren op hun hoede om hun 1e plaats in de poule te beouden. De Staphorster spelers gingen enerverende partijen aan met vele lange spannende rally’s. Er was twee maal winst voor Erik Jan, Arnout (niet helemaal fit) moest het doen met één winstpartij. Jannick liet zich de kaas niet van het brood eten en won alle enkelpartijen. Eindstand 3-7 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde uit tegen het 1e team van GTC uit Genemuiden. Klaas Jan Vos, William Slager en Erik Dominé gingen gemotiveerd van start, maar kregen tegen de koploper GTC weinig kansen om tot score te komen. William en Erik had het geluk niet aan zijn zijde en verloren alle enkelpartijen. Klaas Jan liet zich in de eerste partij te grazen nemen, de andere twee partijen won hij. Eindstand 8-2 voor GTC 1.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace moest uit tegen het 2e team van Emmeloord. Staphorst 3 speelde met twee spelers en stond bij aanvang met 3-0 achter. Voor Herman Dunnink en Lotte Lotterman werd het een moeizame morgen. Herman won de eerste partij, daarna was het eenrichtingsverkeer. Emmeloord 2 scoorde punt na punt, hoewel Herman en Lotte de kansen wel kregen wisten ze hier geen verandering in te brengen. Eindstand 9-1 voor Emmeloord 2.

29-03-2015: Monsterzege voor het 1e en 2e tafeltennis jeugdteam:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg maandagavond thuis een moeilijke avond tegen het 10e team team van Tafeltennis Zwolle. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Hans Logtenberg stonden na vier partijen al met 1-3 achter. Hans kon geen potten breken en verloor alle drie enkelpartijen. Sibrand en Albert kwamen iets beter voor de dag, moesten alle zeilen bijzetten en wonnen elk twee enkelpartijen. Helaas ging het dubbel de mist in. Eindstand 4-6 voor Tafeltennis Zwolle 10.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdagmorgen thuis de strijd aanbinden tegen het 3e team van Trias uit Twello. Erik Jan Tuin, Arnout Huls en Jannick Jansen gingen voortvarend van start. Het Staphorster trio was oppermachtig en won bijna alle enkelpartijen. Helaas moest Erik Jan het punt in één partij laten schieten. In het dubbel waren Arnout en Jannick goed op dreef en wonnen. Eindstand 9-1 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde thuis tegen het 3e team van TT Zwolle. Bij aanvang stond Staphorst met 3-0 voor, omdat de tegenstanders met twee spelers op kwamen dagen. Klaas Jan Vos, Basten Moorman en William Slager lieten er geen gras over groeien. Klaas Jan en William maakten geen fouten. Basten moest één keer het hoofd buigen. Het dubbel was ook voor Klaas Jan en William.. Eindstand 9-1 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace kreeg bezoek uit Hattem, het 4e team van Smash ’70. Lennard Klosse, Lotte Lotterman en Herman Dunnink hadden er wel zin in maar kregen niets cadeau. Lennard kreeg alle tegenstanders op de knieën, Herman deed het dunnetjes over met twee gewonnen enkelpartijen. Voor Lotte waren de tegenstanders te sterk. In het dubbel moesten Lennard en Lotte hun meerdere erkennen in hun tegenstanders. Uitslag 5-5.

22-03-2015: De Staphorster tafeltennisteams moesten “aan de bak”:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko zou vrijdag een moeilijke avond in Dalfsen te verduren krijgen tegen het 4e team van DTV ’84. En dat was ook zo, maar na 5 partijen stonden Albert Kuiper, Hans Logtenberg en Sibrand Hassing tot hun eigen verbazing wel met 1-4 voor. Daarna draaien de rollen zich om en scoorde DTV ook met regelmaat. Albert speelde een sterke avond en won alle drie enkelpartijen. Sibrand gaf twee maal een riante voorsprong uit handen, hij won één partij. Hans deed z’n uiterste best, uitgezonderd een enkele gamewinst zat er geen winstpunt in. Het dubbel werd een eitje voor Albert en Sibrand. Uitslag 5-5.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag uit spelen tegen 1e team van De Veluwe uit Apeldoorn. Jannick Jansen, Arnout Huls en Erik Jan Tuin waren op hun hoede, hun eerste plek in de poule moest behouden blijven. Erik Jan had het geluk niet mee en scoorde niet. Jannick kreeg in z’n eerste enkelpartij een nipte nederlaag te verduren, de andere twee won hij met enig gemak. Arnout ging voortvarend op de volle winst af, scoorde drie keer een “volle bak”. Het dubbel was ook voor Jannick en Arnout. Eindstand 4-6 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde uit tegen het 7e team van Kampenion uit Kampen. Klaas Jan Vos, Basten Moorman en William Slager gingen gemotiveerd van start, maar kregen niet helemaal wat ze verdienden. Klaas Jan en Basten hadden het geluk niet aan zijn zijde, beiden kwamen uit op één maal verlies en twee maal winst. Het is jammer dat ze zodoende allebei van hun 100% percentage gehaald werden. William leek ook op twee maal winst uit te komen, maar in z’n derde partij zat het hem niet mee en moest zodonde genoegen nemen met één maal winst. Klaas Jan en William wonnen ook het dubbel. Eindstand 4-6 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace speelde ook in Kampen, tegen het 8e team van Kampenion. Voor Erik Dominé, Lotte Lotterman en Herman Dunnink werd het een moeizame middag, beide teams waren aardig aan elkaar gewaagd. Erik en Herman wisten beiden elk twee partijen naar hun hand te zetten, bij de de derde gingen ze allebei helaas de mist in. Lotte kwam helaas niet tot scoren. Erik en Lotte moesten het hoofd buigen in het dubbel. Eindstand 6-4 voor Kampenion 8.

15-03-2015: De Staphorster tafeltennisteams speelden met wisselende successen:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moesten maandagavond naar Den Ham tegen het 1e team van HTTV. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Hans Logtenberg waren gebrand op een goed resultaat, want beide teams staan op gelijke hoogte onderaan in de poule. Het werd een zeer spannende avond, om en om werd er gescoord. Hans moest zich in alle drie enkelpartijen gewonnen geven, Sibrand en Albert wisten met de nodige moeite twee partijen in winst om te zetten. Sibrand en Albert gingen in het dubbel onderuit, het geluk zat hen niet mee. Eindstand 6-4 voor HTTV 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde zaterdag thuis tegen het 1e team van Dronten. William Slager, Basten Moorman en Klaas Jan Vos wisten dat ze aan de bak moesten om hun tweede positie in de poule te behouden en om niet te veel achterstand op te lopen tegen de koploper in de poule GTC 1. William kreeg twee tegenstanders op de knieën, de derde partij zat het hem niet mee en verloor. Of dit te maken had met de aanwezigheid van zijn opa blijft een vraag 😉
Basten en Klaas Jan maakten het zichzelf niet altijd even gemakkelijk, maar beiden wisten ongeschonden de drie enkelpartijen in winst om te zetten. William en Klaas Jan gaven hun tegenstanders in het dubbel geen kans. Eindstand 9-1 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace moest de degens kruizen met het 3e team van Leogang uit Nunspeet. Lennard Klosse, Herman Dunnink en Lotte Lotterman maakten er een spannende wedstrijd van, beide teams hielden elkaar in evenwicht. Lennard ging enigzinds onnodig onderuit in de eerste enkelpartij, met winst in de beide andere partijen zette hij dit weer recht. Herman begon voortvarend en won de eerste twee enkelpartijen, helaas ging z’n derde partij in de vijfde game onnodig de mist in. Lotte maakt enorme progressie en speelde ook vele spannende games en verloor de eerste twee enkelpartijen. In haar derde partij liet zij helaas een voorsprong uit haar handen glippen. Het dubbel ging na een enerverende strijd naar Staphorst 3, Lennard en Herman kwamen in de vijfde game als winnaars uit de bus. Uitslag 5-5.

08-03-2015: De Staphorster tafeltennisteams, één maal winst en twee maal verlies:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg maandagavond het 6e team van Heino op bezoek. Erik Jan Tuin, Sibrand Hassing en Hans Logtenberg stonden na de eerste paar partijen met lege handen. Het zat Erik Jan en Hans deze avond niet mee, beiden speelden op wisselend niveau sterk en ook soms wat minder. Voor Erik Jan had er wel een winstpuntje ingezeten, Hans was niet in z’n element. Sibrand wist met enige moeite alle partijen in winst om te zetten en samen met Albert Kuiper won Sibrand ook het dubbel. Eindstand 4-6 voor Heino 6.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde zaterdag uit tegen het 1e team van Zwartsluis. Klaas Jan Vos, William Slager en Erik Dominé kregen loon naar werken en wisten met flinke cijfers de overwinning te behalen. Klaas Jan en Erik lieten geen steken vallen, wonnen alle enkelpartijen. William won de 1e twee partijen, helaas moest hij zich in de vijfde game gewonnen geven. Klaas Jan en William gaven hun tegenstanders in het dubbel geen kans. Eindstand 1-9 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace moest ook naar Zwartsluis, het 3e team was hun tegenstander. Lennard Klosse, Lotte Lotterman en Herman Dunnink kregen een sterke tegenstander tegenover zich. Gezien het scoreverloop waren beide team gehoorlijk aan elkaar gewaagd, vele games waren het gevolg. Herman had niet de rust en scherpte om beheerst de punten te maken, hij scoorde één winstpunt. Lotte had ook zeker een winstpunt verdiend, maar liet het helaas schieten. Lennard, de vervanger van de geblesseerde Hester de Boer was goed op dreef en won alle drie enkelpartijen. Helaas ging het dubbel in vijf games verloren. Eindstand 6-4 voor Zwartsluis 3.

28-02-2015: Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam “veegt de vloer aan” met De Brug:

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest zaterdag uit tegen het 1e team van De Brug uit Apeldoorn. Erik Jan Tuin, Arnout Huls en Jannick Jansen lieten zich van hun beste kant zien. Erik Jan liep alleen averij op in zijn eerste enkelpartij, de andere twee partijen waren moeilijk maar hij won ze. Arnout en Jannick moesten een enkele game laten schieten, maar waren elk goed voor elk drie winstpunten.
In het dubbel lieten Arnout en Jannick zich ook niet verrassen. Eindstand 1-9 voor Staphorst 1 waarmee ze op ruime voorsprong op kop liggen.

21-02-2015: Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam deelt de lakens uit:

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest thuis tegen het 2e team van Wezep. Het team van Wezep was al lang en breed aan het inspelen voordat de jongens van het Staphorster team binnenkwamen. Maar Erik Jan Tuin, Jannick Jansen en Arnout Huls lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en deden wat van hun verwacht werd. Het Staphorster trio won, soms met hangen en wurgen alle enkelpartijen. Helaas ging het dubbel onnodig de mist in. Eindstand 9-1 voor Staphorst 1.

09-02-2015: Zeperd voor het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg maandagavond het 1e team van Hoonhorst op bezoek. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Hans Logtenberg wisten dat het een zware wedstrijd zou worden, omdat Hoonhorst door hun degradatie uit de 2e klasse de gedoodverfde kampioen in deze poule is. Hoewel de motivatie er absoluut was hadden Sibrand, Albert en Hans dan ook weinig in te brengen. Het was Sibrand die met één winstpartij de eer van Staphorst 1 wist te redden. Eindstand 1-9 voor Hoonhorst 1.

07-02-2015: De Staphorster tafeltennisteams moesten danig “aan de bak”:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg vrijdag een moeilijke avond in Zwolle te verduren tegen het 10e team van Tafeltennis Zwolle. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Trea Woudsma stonden na vier partijen al met 4-0 achter. Trea deed haar uiterste best en speelde heel goed, met een paar keer gamewinst was ze best tevreden. Albert en Sibrand moesten ook alle zeilen bijzetten. Elk twee maal winst in het enkel was het resultaat, het dubbel werd na een 2-0 voorsprong in de games op jammerlijke wijze verprutst. Eindstand 6-4 voor Tafeltennis Zwolle.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest thuis tegen 1e team van Smash ’70 uit Hattem. Arnout Huls, Erik Jan Tuin en Jannick Jansen waren op hun hoede, want beide teams stonden na één wedstrijd dicht bij elkaar. De Staphorster spelers gingen enerverende partijen aan met vele lange spannende rally’s. Er was één maal winst voor Erik Jan, Arnout was twee tegenstanders de baas. Jannick liet zich niet verrassen en won alle enkelpartijen. Eindstand 7-3 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde thuis tegen het 1e team van GTC uit Genemuiden. Erik Dominé, Klaas Jan Vos en William Slager gingen gemotiveerd van start, maar kregen niet wat ze verdienden. Erik had het geluk niet aan zijn zijde, hij wist geen punt te scoren. William zat het deze dag ook niet mee, met één maal winst was hij wel een beetje teleurgesteld. Klaas Jan liet zich niet te grazen nemen, met drie maal winst in het enkel was hij matchwinnaar. Eindstand 4-6 voor GTC 1.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace kreeg van het 2e team van Emmeloord. Voor Hester de Boer, Lotte Lotterman en Herman Dunnink werd het ook een moeizame morgen. Over en weer werd er gescoord, waardoor beide teams in evenwicht bleven. Herman had niet de rust en scherpte die van belang zijn om beheerst de punten te scoren, hij scoorde één winstpunt. Lotte deed haar uiterste best en maakt progressie, zij wist ook één winstpunt te behalen. Hester zette na haar eerste verliespartij weer orde op zaken door de andere twee enkelpartijen in winst om te zetten. Herman en Lotte wonnen ook het dubbel. Eindstand 5-5.

31-01-2015: Alle Staphorster tafeltennisteams starten de competitie met winst:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsoring van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg maandagavond bezoek uit Dalfsen, het 4e team van DTV ’84. Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Hans Logtenberg stonden na vijf partijen met 5-0 voor. In de tweede helft kwam DTV sterk terug. Sibrand en Albert wonnen elk twee enkelpartijen, Hans wist er één in winst om te zetten. Eindstand 6-4 voor Staphorst 1.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest uit de strijd aanbinden tegen het 3e team van Trias uit Twello. Erik Jan Tuin, Jannick Jansen en Arnout Huls gingen voortvarend van start. Het Staphorster trio was oppermachtig en wonnen alle enkelpartijen. Helaas ging in het dubbel de winst nipt naar Trias 3. Eindstand 1-9 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening speelde uit tegen het 3e team van TT Zwolle. Klaas Jan Vos, Basten Moorman en William Slager lieten er geen gras over groeien, hoewel deze klus heel wat zweetdruppels vergde. Klaas Jan en Basten wonnen alle drie enkelpartijen, William scoorde twee punten. Eindstand 1-9 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace was op bezoek bij het 4e team van Smash ’70 uit Hattem. Hester de Boer, Lotte Lotterman en Herman Dunnink hadden de wind in de zeilen. Hester was in haar element en won alle drie enkelpartijen. Herman moest zich tevreden stellen met twee maal winst en Lotte kreeg één tegenstander op de knieën. Eindstand 3-7 voor Staphorst 3.