Competitie najaar 2021

12-12-2021: Het 1e jeugdteam is kampioen:

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde zaterdagmorgen tegen het 1e team van Trias uit Twello. In deze laatste wedstrijd van de najaarscompetitie moesten Mark Mussche en Jaron Mussche, net als alle andere wedstrijd het met z’n tweeën opnemen tegen drie spelers van Trias 1. Beide dubbelpartijen werden vrij gemakkelijk gewonnen. De overige acht enkelpartijen werden op het scherpst van de snede uitgevochten. Zowel Mark als Jaron werden danig op de proef gesteld, maar ze trokken beiden de winst naar zich toe. Met een eindstand van 10-0 voor Staphorst 1 konden Mark en Jaron tevreden zijn, waarmee het kampioenschap in de hoofdklasse een feit was.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van Swift uit Deventer. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale kunnen, voor het eerst spelend in de 3e klasse aardig meekomen. Door in meerdere wedstrijden punten te sprokkelen wisten ze zich van de laatste plaats in de poule af te komen, een één na laatste plaats is een prima resultaat. Ook nu was er flink veel tegenstand van Swift 2 en werden er spannende partijen gespeeld. Jonathan en Bert Jan kregen geen grip op twee van de drie tegenstanders in de hun enkelpartijen. Hun dubbelpartij ging helaas in rook op. De coronabeperkingen (geen training) zijn er mogelijk de oorzaak van dat het ritme een beetje verstoord is. Jennieke daarentegen stuurde op haar fanatieke wijze twee tegenstander “het bos in”. Het ging echter niet vanzelf, maar haar spel werd vol bewondering gadegeslagen. Eindstand 4-6 voor Swift 2 uit Deventer.

28-11-2021: Het 1e jeugdteam verdeeld de punten, het 2e jeugdteam en senioren verliezen:

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman reisde zaterdagmorgen af naar Apeldoorn, het 1e team van De Brug was hun tegenstander. Mark Mussche en Jaron Mussche lieten zich niet onbetuigd, maar het werd geen bekeken race zoals de vorige ontmoeting. Het eerste dubbel werd door Mark en Jaron moeizaam gewonnen, de tweede (laatste) dubbel ging (ook in vijf games) naar De Brug 1. De enkelpartijen waren ware tenenkrommende aangelegenheden. Uiteindelijk moesten er zeven van alle tien partijen in vijf games beslist worden. Mark en Jaron moesten zich tevreden stellen met elk twee maal winst en tweemaal verlies in de enkelpartijen. Eindstand, een 5-5 gelijkspel. Op zaterdag 11 december is de beslissing wie in de hoofdklasse met het kampioenschap gaat strijken.

Het 2e Staphorster tafeltennis jeugdteam speelde zaterdagmorgen ook uit in Apeldoorn. Het 2e team van De Brug was hun tegenstander. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale speelden deze wedstrijd tegen vier tegenspelers. In deze competitie is die mogelijkheid er namelijk, de zgn. Flex Match wedstrijden waar een team met 2,3 of 4 spelers de wedstrijd mag aangaan. Al met al moesten er door het Rouveense trio twee dubbelpartijen en acht enkelpartijen worden gespeeld. De spelers waren aan elkaar gewaagd, voor elk punt werd gevochten. Jonathan had zich voorgenomen om goed voor de dag te komen, helaas wist hij geen punten mee naar huis te nemen. Bert Jan en Jennieke kregen de punten ook niet op een presenteerblaadje. Bert Jan kon twee van de drie tegenstanders de baas. Jennieke moest zich tevreden stellen met eenmaal winst en eenmaal verlies. Bij beide dubbels gingen de punten naar De Brug 2. Eindstand 7-3 voor De Brug 2.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging vrijdagavond naar Emmeloord. Het 1e team van Emmeloord was hun tegenstander. Roderick van Arnhem, Sibrand Hassing en Albert Kuiper kregen geduchte tegenstand te verwerken. Albert wist meerdere games mee te pikken, maar verslikte zich uiteindelijk in alle drie tegenstanders. Ook Sibrand liep tegen hetzelfde heuvel aan, ook hij wist zijn tegenstanders niet te verschalken. Roderick werd matchwinnaar van de avond, na een spannende strijd wist hij strijdlustig als hij is driemaal de winst naar zich toe te trekken. Uitslag 6-3 voor Emmeloord 1. Staphorst 1 degradeert hiermee naar de 3e klasse, de competitie krijg door de extra Corona maatregelen geen vervolg.

21-11-2021: Het 1e jeugdteam gaat tegen de concurrent onderuit, het 2e jeugdteam wint nipt:

Het 1e Staphorster jeugd tafeltennisteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van Trias uit Twello. Staphorst 2 is dan wel koploper in de hoofdklasse, maar Jaron Mussche en Mark Mussche kregen een “koekje van eigen deeg”. Het ging niet allemaal vanzelfsprekend, al in het eerste dubbel ging de winst naar Trias 2. In het tweede (laatste) dubbel zetten Jaron en Mark dit weer recht. De enkelpartijen waren slopend, met enige moeite wist het Staphorster duo elk één winstpunt te verzamelen. Eindstand 3-7 voor Trias 2. Met nog twee wedstrijden te gaan wordt het nog een spannende aangelegenheid wie van de twee teams het kampioenschap binnen sleept.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team in Wijhe. Jennieke en  Bert Jan Krale gingen gemotiveerd de strijd aan, helaas moesten ze met hun tweeën deze klus zien te klaren. Met het eerste dubbel gingen Jennieke en Bert Jan voortvarend van start, maar Wijhe 2 liet zich verder niet zomaar over de knie leggen. Tenenkrommende duels werden gespeeld, verrassend genoeg was het dat waar tegen Bert Jan zijn enkelpartij verloor, daar won Jennieke dan weer van. De tweede (laatste) dubbel ging naar Wijhe 2 en kon er daarna de balans opgemaakt worden. Bert Jan won drie van zijn vier enkelpartijen, Jennieke was twee tegenstanders te slim af door prima terug te “blokken” c.q. te retourneren. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

07-11-2021: 1e seniorenteam wint van koploper:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond thuis tegen het 1e team van Smash In uit Ens. Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hermen van Arnhem waren erop gebrand om het de koploper in de poule zo moeilijk mogelijk te maken. Ondanks dat Staphorst 1 onderaan staat, kwamen Albert, Sibrand en Hermen sterk voor de dag. Langdurige enkelpartijen werden het dus, in de meeste gevallen viel dan ook de beslissing in de vijfde game. Sibrand en Hermen wisten elk twee punten voor Staphorst 1 te veroveren. Albert werkte al z’n drie enkelpartijen af in vijf games, waarvan hij één winstpunt wist te verzilveren. Met een beetje meer geluk hadden Sibrand, Hermen en Albert Smash In 1 een flinke verrassende tik om de oren kunnen geven. Eindstand 5-4 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen kreeg het 8e team van Smash ’70 uit Hattem op bezoek. Wederom moesten Nico Drost en Ben Vos het met z’n tweeën zien te klaren, want opnieuw zat een corona gerelateerd geval een volledig team in de weg. Daardoor kon de 0-3 achterstand moeilijk nog in winst worden omgezet. Nico en Ben deden hun uiterste best. Alle enkelpartijen van Nico werden in vijf games beslist. Drie winstpunten had er zeker ingezeten, maar hij bleef helaas op één winstpunt steken. Ben had geen vat op zijn tegenstanders uit Hattem. Eindstand 1-8 voor Smash ’70 8.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van De Veluwe uit Apeldoorn. Het team met Jaron Mussche en Mark Mussche hebben gelijk gespeeld, 5-5. Drie maal winst voor Jaron en eenmaal winst voor Mark in de enkelpartijen. Het dubbel werd één maal verloren en één maal gewonnen.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen uit tegen het 1e team van Harderwijk. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale moesten flink aan de bak, ook hier was er een veelvoud aan vijf games. Jonathan, Bert Jan en Jennieke hadden er zin in en wisten zich uitstekend te weren. Jammer genoeg wisten Jonathan en Bert Jan het dubbel niet te winnen. Met elk twee winstpunten in het enkelspel op zak konden Jonathan, Bert Jan en Jennieke de reis naar huis aanvaarden. Eindstand 4-6 voor Staphorst 2

31-10-2021: Wedstrijden week 43

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelden vrijdagavond hun thuis wedstrijd tegen het 3e team van Pearle Wezep. Voor Sibrand Hassing, Hermen van Arnhem en Roderick van Arnhem was het duidelijk dat het een pittige wedstrijd zou worden. Beide teams waren aan elkaar gewaagd, om en om werden de punten gescoord. Hermen en Roderick kregen elk twee van de drie tegenstanders onder de duim. Sibrand had één punt kunnen scoren, maar zijn verworven voorsprong in de betreffende partij zag hij in rook opgaan. Eindstand 4-5 voor Pearle Wezep 3.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen kreeg bezoek uit Zwartsluis, het 3e team van Zwartsluis was hun tegenstander. Door plotselinge spelers problemen kon Staphorst 2 maar met twee spelers aantreden, waardoor het team al met een 0-3 achterstand begon. Nico Drost en Ben Vos deden hun uiterste best, maar een overwinning zat er toen al niet meer in. Nico zag zijn eerste enkelpartij de mist ingaan, wellicht omdat hij met het batje van zijn zoon speelde. Gelukkig lag er nog een goed wedstrijdbatje in de kast, de twee andere partijen gingen voortvarend waarmee Nico twee punten in de wacht sleepte. Ben zag weinig kans om punten te veroveren, bij één game bleef het. Eindstand 2-7 voor Zwartsluis 3.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van Smash ’70 uit Hattem. Jaron Mussche en Mark Mussche hadden het meerdere malen moeilijk, dat bleek wel uit het feit dat de helft van de tien partijen in vijf games moesten worden gespeeld. Jaron moest zich in twee van de vier enkelpartijen gewonnen geven. Mark zette de toon, in drie van de vier enkelpartijen moest de beslissing in de vijfde game komen. Hij scoorde ternauwernood alle vier punten. In beide dubbelpartijen waren de punten ook voor Staphorst 2. Eindstand 8-2 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen ook thuis tegen het 4e team van Smash ’70 uit Hattem. Jennieke Krale, Bert Jan Krale en Jonathan Drost moesten tegen de koploper in de poule alle zeilen bijzetten. Bert Jan en Jonathan begonnen met de eerste dubbelpartij en hadden ontzettend veel geluk in de vijfde game. Bij een grote achterstand wonnen ze deze toch nog onverwacht met 12-10. Jennieke kon niet op tegen haar tegenspelers. Hoewel één partij ook in vijf games beslist werd, bleef ze helaas op 0 punten steken. Bert Jan en Jonathan gingen hun enkelpartijen ietwat “flierefluitend” aan, met een beetje meer actie en reactie hadden zij meer punten kunnen scoren. Dat was tegen de koploper mooi geweest. Bert Jan won slechts één enkelpartij, Jonathan moest zich tevreden stellen met twee maal winst. In de tweede dubbel moesten Jennieke en Jonathan zich gewonnen geven. Eindstand 4-6 voor Smash ’70 4.

24-10-2021: Het 1e jeugdteam stoomt door:

Beide jeugdteams moesten hun wedstrijd van een tijdje terug inhalen vanwege twee coronagevallen.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman kreeg zaterdagmorgen bezoek uit Apeldoorn, het 1e team van De Brug. Jaron Mussche en Mark Mussche lieten zich niet onbetuigd en stoomden wederom af op een flinke overwinning. Beide dubbelpartijen werden gemakkelijk gewonnen, maar de enkelpartijen soms vrij moeilijk gewonnen. Het frappante was, in beide laatste twee enkelpartijen ging zowel Mark als Jaron onderuit. Eindstand 8-2 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen uit tegen het 2e team in Wijhe. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale gingen gemotiveerd de strijd aan, maar Wijhe 2 liet zich niet zomaar over de knie leggen. Na enerverderende partijen (de helft ging in vijf games)  viel het kwartje steeds naar de kant van Wijhe 2. Jonathan en Bert Jan wonnen elk één enkelpartij. Jennieke had het geluk ook niet mee, zij wist geen punten mee naar huis te nemen. Eindstand 8-2 voor Wijhe 2.

17-10-2021: Winst voor het 1e jeugdteam en gelijkspel voor het 2e jeugdteam:

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman ging afgelopen zaterdagmorgen op weg naar Twello. Hun tegenstander was het 1e team van Trias. Jaron Mussche en Mark Mussche moesten het opnemen tegen drie spelers van Trias 1. Beide dubbelpartijen werden gewonnen. De overige acht enkelpartijen werden bijna allemaal door het Staphorster duo gewonnen. Jaron won ze alle vier, Mark moest 1 punt toegeven en won er drie. Eindstand 1-9 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van Swift uit Deventer. Jonathan Drost, Bert Jan Krale en Jennieke Krale zijn gebrand op een goed resultaat om van de laatste plaats in de poule af te komen. Ook nu was er flink veel tegenstand van Swift 2 en werden er spannende partijen gespeeld. Jonathan begon met een verliespartij, maar zette dit recht in zijn 2e enkelpartij. In zijn 3e partij wist hij het fel begeerde tweede punt niet te verzilveren. Bert Jan had een goede start, hij won zijn 1e enkelpartij. Zijn 2e en 3e partij ging de winst beide keren jammer genoeg aan zijn neus voorbij. Jennieke had een prima middag en liet zich niet van de wijs brengen. Op karakter won zij twee van de drie enkelpartijen. Het dubbel werd door Jonathan en Bert Jan gewonnen. Eindstand, een 5-5 gelijkspel.

10-10-2021: Het 2e jeugdteam verdeeld de punten, senioren verliezen helaas:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde  vrijdagavond hun uitwedstrijd tegen het 3e team van Heino. Hermen van Arnhem, Roderick van Arnhem en Sibrand Hassing zouden hun tegenstander het wel even moeilijk maken, maar dat pakte iets anders uit. Heino 3 was niet van plan om zich de kaas van het brood te laten eten. Hermen, Roderick en Sibrand gingen alle drie onderuit tegen de sterkste speler van Heino 3. Uiteindelijk lukte het het trio van Staphorst 1 om elk één punt te veroveren. Eindstand 6-3 voor Heinio 3.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van Massage praktijk Gerco Talen ging donderdagavond op bezoek bij het 2e team van Olst. Robert Compagner en Henrico Slager moesten het vanwege een Corona gerelateerd geval met z’n tweeën deze ontmoeting zien te klaren. Met een 3-0 achterstand was dit geen gemakkelijke opgave. Robert kwam uit op twee gewonnen enkelpartijen, Henrico moest zich tevreden stellen met één winstpartij. Eindstand 6-3 voor Olst 1.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman kon afgelopen zaterdagmorgen niet doorgaan. Deze wedstrijd tegen het 1e team van De Brug uit Apeldoorn werd afgeblazen omdat een Coronageval hier roet in het eten gooide.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen thuis tegen het 2e team van De Brug uit Apeldoorn. Bert Jan en Jennieke Krale speelden deze wedstrijd ook tegen twee tegenspelers uit Apeldoorn. Ook bij hun was er sprake van een Corona gerelateerd geval. Al met al moesten er  elk vier enkelpartijen en twee dubbelpartijen afgewerkt worden. Om en om werden er punten gescoord. Bert Jan kwam uit op driemaal winst in zijn enkelpartijen. Jennieke bleef steken op één winstpunt. Het duo won hun eerste dubbel, in het tweede dubbel ging de winst naar De Brug 2. Eindstand, een 5-5 gelijkspel.

De snel oplopende Coronabesmettingen in en rondom de gemeente Staphorst is zorgwekkend voor het verdere verloop en het kunnen uitspelen van de najaarscompetitie 2021, wanneer er wedstrijden vaker op een andere datum ingehaald moeten worden!!

03-10-2021: Jeugdteam wint, senioren verliezen:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde  vrijdagavond hun uitwedstrijd in Kampen, het 5e team van Kampenion was hun tegenstander. Voor Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jan Supèr was het vooraf duidelijk dat het een pittige wedstijd zou worden. Her en der werden nog wel games gesprokkeld, maar setwinsten zaten er niet in. Voor het trio zat het op het moment surprime meerdere malen niet mee, het beetje geluk dat ze nodig hadden zat ze niet mee. Eindstand 9-0 voor Kampenion 5.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen ging dinsdagavond op bezoek bij het 8e team van Kampenion uit Kampen. Na de 9-0 winst van vorige week wilden Robert Compagner, Henrico Slager en Nico Drost zich ook in deze wedstrijd hun kracht gaan bewijzen. Dat Kampenion 8 goed tegengas kon geven werd al gauw duidelijk. Robert en Henrico wisten elk twee van de drie enkelpartijen in winst om te zetten. Nico had de meeste moeite met de drie Kampenaren, hij wist helaas geen punten mee naar huis te nemen. Eindstand 5-4 voor Kampenion 8.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdagmiddag uit tegen het 2e team van Trias uit Twello. Staphorst 2 is koploper in de hoofdklasse, dus wisten Mark Mussche en Jaron Mussche wat hen te doen stond. Het ging niet allemaal vanzelfsprekend, in het eerste dubbel ging de winst naar Trias 2. Om en om werden hierna de punten gescoord en stond het na acht partijen 4-4. In alle enkelpartijen won Mark twee van de vier enkelpartijen. Jaron kwam uit op een winst in drie van de vier enkelpartijen. In het tweede dubbel lieten Mark en Jaron zich niet verrassen. Eindstand 4-6 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam zou zaterdagmorgen uit tegen Wijhe 2 spelen, maar door ziekte ging deze wedstrijd niet door.
De wedstrijd wordt op zaterdag 23 oktober ingehaald.

26-09-2021: Drie van de vier tafeltennisteams succesvol:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko ging vrijdagavond van start in de najaarscompetitie 2021. Het team kreeg het 1e team van Emmeloord op bezoek. Albert Kuiper, Hermen van Arnhem en Sibrand Hassing kregen geduchte tegenstand te verwerken. Albert wist nog wel een game mee te pikken, maar verslikte zich uiteindelijk in alle drie tegenstanders. Hermen kreeg ook met moeite grip op de drie taaie tegenstanders en moest bekennen dat het in de seniorencompetitie tactisch gezien anders spelen is als bij de jeugd. Sibrand zat het geluk in één van de drie enkelpartijen niet mee, anders had hij ze alle drie in winst omgezet. Uitslag 2-7 voor Emmeloord 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van massage praktijk Gerco Talen manifesteert zich dit seizoen weer in de 5e klasse. Vrijdagavond kwam het 2e team van Wham uit Nieuwleusen op bezoek. Helaas kwam Wham 2 met twee spelers, daardoor stond het Staphorster team vooraf al met drie punten voor. Henrico Slager, Robert Compagner en Nico Drost zaten goed in hun vel en wisten tegen Wham 2 het maximaal aantal punten te behalen. Hoewel de twee spelers van Wham flink tegenstand boden, wist het Staphorster trio alle zes te spelen enkelpartijen in winst om te zetten. Eindstand, 9-0 voor Staphorst 2.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag thuis tegen het 2e team van De Veluwe uit Apeldoorn. Jaron Mussche en Mark Mussche waren gebrand op een goed resultaat, maar beiden werden aardig op de proef gesteld. Jaron en Mark begonnen aan hun eerste dubbel en wonnen deze in vijf games. Vele spannende enkelpartijen volgden hierna, deze werden allemaal door Jaron en Mark in winst omgezet. De laatste partij, het tweede dubbel ging in vier games naar het Staphorster duo. Eindstand 10-0 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugd tafeltennisteam speelde zaterdagmorgen in de 3e klasse thuis tegen het 1e team van Harderwijk. Jonathan Drost, Jennieke Krale en Bert Jan Krale kwamen goed voor de dag. Jennieke en Bert Jan begonnen met de dubbel, dat zag er verrassenderwijs veelbelovend uit en zetten zij Staphorst 2 gelijk op een 1-0 voorsprong. In de enkelpartijen werd er door beide teams afwisselend gescoord. Jammer genoeg liet Jonathan zich twee maal in de vijfde games de kaas van het brood eten, hij moest het doen met eenmaal winst in zijn derde enkelpartij. Jennieke werd ook danig op de proef gesteld, zij scoorde uiteindelijk één winstpunt in het enkel. Bert Jan kwam, zag en overwon in zijn beide enkelpartijen. Het tweede dubbel werd door Jonathan en Bert Jan met glans in winst omgezet, waarmee Staphorst 2 met een 6-4 winst aan het langste eind trok.

19-09-2021: De tafeltennis najaarscompetitie 2021 is begonnen:

Na bijna een jaar zonder competitiewedstrijden vanwege de coronapandemie is het seizoen weer begonnen. TTV Staphorst speelt met twee senioren en twee jeugdteams in de afdeling Oost. De spits werd afgebeten door de jeugdteams.

Het 1e Staphorster tafeltennis jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde afgelopen zaterdag uit tegen het 2e team van Smash 70 uit Hattem. Mark Mussche en Jaron Mussche moesten zich voor het eerst in de hoofdklasse zien waar te maken, ze werden aardig op de proef gesteld. Mark had de meeste moeite en won twee van de vier enkelpartijen. Jaron moest ook flink aan de bak, maar hij won alle vier enkelpartijen. De beide dubbelpartijen was het kat in’t bakkie voor Mark en Jaron. Een prima start voor Staphorst 3, een 2-8 winst.

Het 2e Staphorster jeugdteam speelde vorige week zaterdagmorgen in de 3e klasse hun uitwedstrijd tegen het 4e team van Smash 70 uit Hattem. Jonathan Drost, Bert Krale en Jennieke Krale wisten zich aardig goed te weren.. Het Staphorster trio had echter meer verdiend, want de meeste partijen moesten in vier games beslist worden. Jonathan en Jennieke wisten geen punten mee naar huis nemen. Bert Jan was goed bestand tegen zijn drie tegenstanders, van de drie enkelpartijen won hij er twee. Bij het dubbel ging het winstpunt nipt aan Jonathans en Bert Jans neus voorbij. Eindstand 8-2 voor Smash 70 4.