Competitie voorjaar 2012

Het 2e Senioren Tafeltennisteam KAMPIOEN in de voorjaarscompetitie 2012:

Het 2e seniorenteam van de Tafeltennisvereniging Staphorst is in de voorjaarscompetitie 2012 kampioen geworden in de 6e klasse afdeling Oost. Het team van sponsor G.J. Stegeman Dienstverlening uit Rouveen kan terugzien op een zeer geslaagd competitieverloop. Het team, deze competitie bestaande uit vijf senior, aangevuld met twee jeugdleden heeft met maar liefst 7 punten voorsprong op nummer twee in de poule het kampioenschap binnengehaald. Vorige week maandagavond werd het gehele team in de bloemen gezet. In de najaarscompetitie, welke begint in september komt het team uit in de 5e klasse.

______________________________________________________________________________

Wedstrijdverslagen:

21-04-2012: Degradatie, kampioen en handhaving:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg vrijdagavond het 1e team van GTC uit Genemuiden op bezoek. Het Staphorster trio Sibrand Hassng, Hans Logtenberg en invaller Stefan Scherpenisse gingen de ongelijke strijd aan tegen de bijna kampioenen Pieter Beusenberg, Egbert Beusenberg en Wijnand Oudenaarden. Sibrand won van Wijnand en bijna kreeg hij Egbert ook op de knieen. De vijfde game ging helaas nipt naar Egbert. Hans en Stefan maakten zeker geen onverdienstelijk beurt, maar waren zij niet opgewassen tegen het trio uit Genemuiden. Eindstand 1-9 voor GTC 1 waarmee zij promoveren naar de 2e klasse en Staphorst 1 degradeerd naar de 4e klasse.

Door een 8-2 winst is vrijdagavond het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van shirtsponsor G.J.Stegeman Dienstverlening KAMPIOEN geworden in de 6e klasse. Het team met Erik Bolding, Trea Woudsma en Harry van der Wey kregen uit Zwolle, het 18e team van Tafeltennis Zwolle op bezoek. Erik en Harry waren oppermachtig tegen alle Zwolse spelers, Harold Noordzij, Kardi Logt en Ria Hegeman. Ook het dubbel was voor Staphorst 2 weggelegd. Trea kreeg tegen Kardi en Harold niet wat zij verdiende, in respectievelijk vier en vijf games kwamen de twee Zwollenaren met de schrik vrij. Tegen Ria liet Trea er geen gras over groeien en scoorde hiermee één winstpunt voor Staphorst 2. Staphorst 2 had het kampioenschap op zak en promoveert hiermee naar de 5e klasse.

Zaterdagmorgen was het de beurt aan het 2e Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman. Het Staphorster team met Arnout Huls, Lennard Klosse en Erik Jan Tuin kreeg bezoek uit Kampen, het 5e team van Kampenion. Arnout en Erik Jan wisten de twee Kampenaren David Pap en Jesper Sleurink onder de duim te houden. Matthieu Sleurink was net iets te sterk en had net iets meer geluk dan de twee Staphorsters. Lennard ging tegen Matthieu en Jesper onderuit, maar gaf David het nakijken. Arnout en Lennard wonnen vrij gemakkelijk het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2, waarmee het team zich prima handhaafd in de 5e klasse.

14-04-2012: Tafeltennissers krijgen voor hun inspanningen niet genoeg:

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen moest op donderdag 5 april aantreden tegen het 6e team van de Heerdense vereniging Vined. Carla Klompé, Trea woudsma en Erik Bolding moesten de strijd aanbinden tegen Klaas Fiks, Roel Rutgers en Niels Ottens. Trea kreeg tegen het Heerdense trio niet wat zij verdiende, zij bleef op één winstpunt steken. Carla gaf Klaas Fiks het nakijken, tegen de andere twee Heerdenaren ging zij onderuit. Erik deed wat van hem verwacht werd, alle Heerdenaren kregen een lesje. Ook het dubbel was voor het Staphorster team (Trea en Erik) weggelegd. Eindstand 4-6 voor Staphorst 2.
Wordt het 2e seniorenteam kampioen? Aanstaande vrijdagavond zullen wij het weten.

Zaterdagmorgen 7 april moest het 2e Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman uit spelen tegen het 1e  team van Swift ’64 uit Swifterbant. Lennard Klosse, Arnout Huls en Erik Jan Tuin speelden tegen het Swifterbantse trio Axel de Vries, Jelmer Batenburg en Joris Damhuis een goede wedstrijd. Er had echter meer punten ingezetten, in het dubbel (Arnoud en Erik Jan) en de laatste wedstrijd van Lennard viel het kwartje in de vijfde game net de verkeerde kant op. Lennard en Arnoud bleven elk op één winstpunt staan, Erik Jan won alle enkelpartijen. Eindstand 5-5.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moest vrijdagavond 13 april uit spelen tegen het 2e team van Smash-In uit Ens. Het Staphorster trio Sibrand Hassing, Hans Logtenberg en invaller Harry van der Wey kregen weinig kans tegen Enser trio Sven Kaptein, Albert Dijkstra en Swier Oosterhuis. Sibrand perste er nog één winstpunt in het enkel uit en samen met Hans werd het dubbel gewonnen. Meer punten zaten er voor Staphorst 1 niet in. Eindstand 8-2 voor Smash-In 2.

Op zaterdagmorgen 14 april moest het 2e Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman wederom uit spelen, nu tegen het 1e team van Zwartsluis. Het Staphorster team met Lennard Klosse, Klaas Jan Vos en Arnout Huls kwamen niet echt in hun spel tegen de kampioen in de poule Zwartsluis 1. Arnoud hield Francesco Nooter onder de duim en had ook bijna succes tegen Marnix Westhuis. Verder kwam het Staphorster jeugdteam niet tot punten tegen de kampioen. Eindstand 9-1 voor Zwartsluis 1.

31-03-2012: Senioren verliezen en jeugd wint:

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen ging
maandagavond op bezoek bij het 8e team van DTV’84 in Dalfsen. Ben Vos, Trea Woudsma en Carla Klompé kregen fanatieke tegenstand van de Dalfsenaren Wim Schippers, Joop Vijge en Alie Ekkelenkamp. In meerdere vijf games moest de beslissing vallen en moest het Staphorster trio toezien hoe de meeste punten naar het Dalfser trio ging. Ben en Carla scoorden helaas niet, maar zaten er wel heel dicht bij. Trea was goed voor de “broodnodige” twee winstpunten om in aanmerking te blijven komen van het kampioenschap. Eindstand 8-2 voor DTV ’84 8.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moest vrijdagavond uit aantreden tegen het 3e team van Vined uit Heerde. Het Staphorster team met Sibrand Hassing en invallers Carla Klompé en Harry van der Wey zetten hun beste beentje voor om punten te vergaren. Carla zag jammer genoeg geen kans om punten voor Staphorst 1 te scoren, wat absoluut geen schande is als je bedenkt dat zij normaal in de 6e klasse speelt. Harry wist één Heerdenaar te verschalken, sjappo Harry. Sibrand tekende voor twee gewonnen enkelspelpartijen.
Eindstand 7-3 voor Vined 3.

Zaterdagmorgen moest het 2e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman thuis spelen tegen het 1e team van Spoolde uit Zwolle. Het Staphorster team met Arnout Huls, Erik Jan Tuin en Klaas Jan Vos waren goed op dreef. Arnout en Klaas Jan gaven hun tegenstanders in het enkelspel goed partij, wat resulteerde in elk één maal winst op Pam Schilder. In Matthijs Brand en Teun Diesveld moesten Arnout en Klaas Jan zich gewonnen geven, hoewel beide spelers wel een puntje meer hadden verdiend. Erik Jan kreeg alle drie spelers van Spoolde 1 op de knieën, resoluut ging hij met de winst aan de haal. In het dubbel hadden Arnout en Erik Jan weinig moeite met Teun en Matthijs. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

24-03-2012: Tafeltennissers wisselvallig:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van shirtsponsor Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moest vrijdagavond aantreden tegen het 5e team van Kampenion uit Kampen. Het Staphorster trio Sibrand Hassing, Hans Logtenberg en invaller Stefan Scherpenisse kregen het zwaar te verduren tegen het Kamper drietal Theo Hogenhorst, Arie Hup en Gerard Palland. Het was een wedstrijd waarbij het Staphorster team moest toezien dat alle punten naar Kampenaren ging. Eindstand 0-10 voor Kampenion 5.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van shirtsponsor G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen was vrijdagavond gastheer/gastvrouw van het 4e team van Emmeloord. Harry van der Wey, Trea Woudsma en Erik Bolding gingen geconcentreerd van start, tezamen met Vined 6 is Emmeloord 4 hun directe concurent als het gaat om de koppositie in de poule. In het enkelspel scoorde Trea tegen Albert Bakker één winstpunt, tegen Nabil Dhahriya en Elwin v.d. Meer kwam zij jammer genoeg net iets te kort. Harry en Erik lieten tegen de drie spelers uit Emmeloord niet met zich sollen, inclusief het dubbel werden alle partijen in drie games gewonnen. Eindstand 8-2 voor Staphorst 2.

Zaterdagmorgen moest het 2e Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman uit spelen tegen het 4e jeugdteam van Leogang SL uit Nunspeet. Klaas Jan Vos, Arnout Huls en Lennard Klosse kregen het tegen Patrick Haverkamp, Martijn Drost en Ansar Aslam niet gemakkelijk, maar het Staphorster trio liet zich niet zomaar aan de kant zetten. Klaas Jan en Lennard gingen twee keer in de vijfde game onderuit, met een beetje meer geluk waren die punten voor hun geweest. Alle drie Staphorster spelers wonnen hun partijen tegen Ansar, dus drie winstpunten voor Staphorst 2 “in the pocket”. Eindstand 7-3 voor Leogang SL 4.

17-03-2012: Tafeltennissers, één maal verlies, twee maal winst:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko bezochten vrijdagavond in Swifterbant het 2e team van Swift ’64. Het Staphorster trio Hans Logtenberg, Sibrand Hassing en invaller Stefan Scherpenisse moesten tegen dit sterke team uit Swifterbant alle zeilen bijzetten. De drie spelers van Swift ’64, Henk Vos, Tjitse Ritsema en Trudie Remijnse waren op bijna alle fronten de uiteindelijke winnaar. Sibrand scoorde toch twee winstpunten tegen Tjitse en Trudie, Henk Vos bleek voor Sibrand weer een struikelblok en verloor in vijf games. Hans was Trudie te slim af en scoorde één winstpunt. Stefan kon tegen het geweld van de Swifterbanters niet op, toch heeft hij een goede invalbeurt gespeeld. Eindstand 7-3 voor Swift ’64 1.

Vrijdagavond moest ook het 2e seniorenteam tafeltennisteam van shirtsponsor G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen aan de bak, de reis ging naar Heino waar het 10e team hun welkom heette. Ruben Mussche, Carla Klompé en Harry van der Wey waren zeer goed op dreef. Ruben, Carla en Harry gaven hun Heinose tegenstanders Gerard Bekker, Lia Linthorst en Johanna van de Berg geen schijn van kans en wonnen met grote cijfers. Eindstand 0-10 voor Staphorst 2.

Zaterdagmiddag moest het 2e Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman uit spelen tegen het 5e team van Kampenion uit Kampen. Kampenion 5 en Staphorst 2 staan in de poule op nagenoeg dezelfde hoogte, dus zou het vooraf gezien een spannende wedstrijd worden. Arnout Huls, Lennard Klosse en Erik Jan Tuin lieten niet met zich sollen en scoodre punt na punt. Arnout en Lennard kregen beiden een tik aan de oren van Matthieu van den Berg. Tegen de andere twee Kampenaren David Pap en Niels van der Vergt lieten Arnout en Lennard zich niet verrassen, elke twee winspunten was het resultaat. Erik Jan was helemaal in z’n sas door alle enkelpartijen in winst om te zetten. Arnout en Lennard wonnen ook het dubbel. Eindstand 2-8 voor Staphorst 2.

10-03-2012: Wisselende resultaten tafeltennissers:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moest het donderdagavond opnemen tegen het 1e team van GTC uit Genemiden. Het Staphorster trio Sibrand Hassng, Albert Kuiper en invaller Ruben Mussche gngen de strijd aan tegen Pieter Beusenberg, Egbert Beusenberg en Herman van Dalfsen. Sibrand kreeg twee Genemuidenaren op de knieen en Albert één. Ruben maakte zeker geen onverdienstelijk debuut als invaller en scoorde in de games diverse punten. Helaas moest hij de winst laten in Genemuiden. Eindstand 7-3 voor GTC 1.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen toog vrijdagavond op naar Zwolle, het 18e team van Tafeltennis Zwolle was hun tegenstander. Ben Vos, Stefan Scherpenisse en Ruben Mussche wonden er geen doekjes om. Ben kreeg van niemand de kans om te scoren, Stefan en Ruben waren oppermachtig en scoorden 100%. Eindstand 3-7 voor Staphorst 2.

Zaterdagmorgen moest het 2e seniorenteam alweer aan de bak, zij kregen bezoek uit Heino, het 10e team. Ben Vos, Trea Woudsma en Erik Bolding waren goed op dreef. Ben zat er dicht bij, maar kwam in het enkelspel net niet tot een winstpunt, Trea daarentegen wist wel met twee winstpunten te scoren. Erik liet zich door niemand van Heino de kaas van het brood eten, drie maal winst in het enkelspel. In het dubbel waren Trea en Erik ook oppermachtig. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

Zaterdagmorgen moest het Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman thuis spelen tegen het 1e team van Zwartsluis. Het Staphorster team met Erik Jan Tuin, Klaas Jan Vos en Arnout Huls kwamen niet echt in hun spel tegen de koploper zwartsluis 1. Erik Jan wist twee Zwartsluizigers, Marnix Westhuis en Francesco Nooter te verslaan. Tegen Wessel Hekman moest Erik Jan het hoofd buigen. Klaas Jan en Arnout waren niet succesvol, er had meer ingezeten. Eindstand 2-8 voor Zwartsluis 1.

25-02-2012: Verlies en winst tafeltennissers:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg vrijdagavond 24 februari het 2e team van Smash-In uit Ens op bezoek. Het Staphorster trio Sibrand Hassing, Hans Logtenberg en invaller Erik Bolding kregen geduchte tegenstand van het Enser trio Sven Kaptein, Albert Dijkstra en Gerard Willems. Sibrand, Hans en Erik wonnen al hun enkelpartijen tegen Gerard, tegen Sven en Albert waren ze niet opgewassen. Het dubbel ging helaas ook naar de Enser Polderboys. Eindstand 3-7 voor Smash-In 2.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen kreeg ook bezoek, maar zij van het 6e team van de Heerdense vereniging Vined. Ben Vos, Carla Klompé en Harry van der Wey moesten de strijd aanbinden tegen Klaas Fiks, Roel Rutgers en Niels Ottens. Ben kreeg tegen het Heerdense trio geen kans om punten te scoren. Carla kwam in haar 1e competitiewedstrijd verrassend voor de dag door twee partijen in winst om te zetten, alleen tegen Niels moest zij bakzeil halen. Harry deed er nog een schepje bovenop door alle Heerdenaren een lesje te leren, het resultaat was drie maal winst in de enkelpartijen. Ook het dubbel was voor het Staphorster team weggelegd. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.

20-02-2012: Tafeltennissers verliezen onverdiend:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg maandagavond de afgelaste wedstrijd van jongstleden 3 februari het 2e team van Swift ’64 op bezoek. Het Staphorster trio Hans Logtenberg, invaller Trea Woudsma en Sibrand Hassing waren tegen dit sterke team uit Swifterbant goed opgewassen. De drie spelers van Swift ’64, Henk Vos, Tjitse Ritsema en Trudie Remijnse waren natuurlijk ook gebrand op een goed resultaat om bovenin aansluiting te houden in de poule. Het ging in eerste instantie gelijk op, na vier partijen was de tussenstand 2-2. Hans en ook Trea vochten als leeuw(en-innen) en kregen niet wat hun toekwam, want één punt hadden ze elk wel verdiend.Helaas bleven ze beide op nul punten staan in het enkelspel. Sibrand had iets meer succes door Tjitse en Trudie te verslaan. Henk Vos bleek ook voor Sibrand een struikelblok met z’n noppenbatje. Het dubbel was weer voor Staphorst, Hans en Sibrand persten er in de vijfde game een zege uit. Eindstand 3-7 voor het 2e team van Swift ’64.

18-02-2012: Tafeltennissers verliezen en winnen:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moest vrijdagavond in hun eerste thuiswedstrijd aantreden tegen het 3e team van Vined uit Heerde. Het Staphorster trio Albert Kuiper, Hans Logtenberg en Sibrand Hassing waren gebrand op een goed resultaat, maar kregen op sporteve wijze tegenstand van de drie spelers Marijn Docter, Rob Stigter en Vincent Lagendijk uit Heerde. Sibrand was de enige Staphorster speler die tegen het Heerder trio bestand was, hij won alle enkelpartijen. Albert en Hans moesten met lede ogen toezien hoe de winst (soms nipt) naar de Vined spelers toeging. In het dubbel hadden Sibrand en Hans bijna succes, helaas gingen ze in de vijfde game op twee punten verschil door de knieen. Eindstand 3-7 voor Vined 3.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen kreeg vrijdagavond bezoek uit Dalfsen, het 8e team van DTV’84. Ruben Mussche, Harry v.d. Wey en Erik Bolding wonden er geen doekjes om. Na het enige verliespunt in de eerste partij van Ruben tegen Jan Verheyen, waren in alle andere partijen de Dalfsenaren Joop Vijge en Alie Ekkelenkamp ook niet bestand tegen de Staphorster spelers. Met Harry (3x), Erik (3x) en Ruben (2x) winst in het enkelspel en ook in het dubbel door Harry en Erik werd het een forse overwinning voor Staphorst 2 (9-1)

11-02-2012: Tafeltennissers krijgen niet genoeg.

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam van shirtsponsor Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moest dinsdagavond in hun eerste uitwedstrijd aantreden tegen het 5e team van Kampenion uit Kampen. Het Staphorster trio Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Logtenberg kregen het zwaar te verduren tegen het Kamper drietal Theo Hogenhorst, Arie Hup en Hans v.d. Berg. Het was een wedstrijd waarbij Kampenion de punten maakte, Albert scoorde het enige punt voor Staphorst 1.
Eindstand 9-1 voor Kampenion 5.

Het 2e Staphorster senioren tafeltennisteam van shirtsponsor G.J.Stegeman Dienstverlening uit Rouveen ging vrijdagavond op bezoek bij het 4e team van Emmeloord. Stefan Scherpenisse, Ben Vos en Trea Woudsma kwamen gebrand en geconcentreerd aan de start. In vele spannende en enerverende partijen werd er in een gelijkopgaande wedstrijd om de punten gestreden. Stefan en Trea waren de spelers Nabil Dhahriya en Elwin v.d. Meer de baas en scoorden hiermee elk twee punten voor Staphorst 2. Albert Bakker, de derde speler van Emmeloord had het geluk mee door alle wedstrijden in winst om te zetten. Ben Vos scoorde helaas geen punten voor Staphorst 2. Het dubbel werd een regelrechte triller, Stefan en Trea gingen in de vijfde game met miniem verschil onderuit. Eindstand 6-4 voor Emmeloord 4.

Zaterdagmorgen moest het Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman thuis aantreden voor
hun derde wedstrijd in de voorjaarscompetitie 2012. Dit Staphorster jeugdteam kreeg bezoek uit Swifterbant, het 1e  team van Swift ’64. Door afwezigheid van Lennard Klosse vanwege ziekte en de geblesseerde Arnout Huls werd de wedstrijd met twee Staphorster spelers gespeeld, Erik Jan Tuin en Klaas Jan Vos. Bij aanvang stond het Staphorster team dus met 0-3 achter. Erik Jan en Klaas Jan lieten zich niet zomaar van de tafel slaan en boden goed partij aan het Swifterbantse trio Axel de Vries, Jelmer Batenburg en Joris Damhuis. De uitslag was dan ook iets te geflateerd, met 3-7 ging de winst naar Swift ’64. Erik Jan scoorde twee punten en Klaas Jan één punt voor Staphorst.

04-02-2012: Ruime winst voor Staphorster jeugdteam:
Zaterdagmorgen moest het Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman uit spelen tegen het 1e team van Spoolde uit Zwolle. Het Staphorster team met Lennard Klosse, Klaas Jan Vos en Erik Jan Tuin waren goed op dreef. Lennard en Klaas Jan gaven hun tegenstanders in het enkelspel goed partij, wat resulteerde in elk twee maal winst op Pam Schilder en Lise-Lotte van Weeghel. In Matthijs Brand moesten Lennard en Klaas Jan zich gewonnen geven. Erik Jan kreeg alle drie spelers van Spoolde 1 op de knieën, resoluut ging hij met de winst aan de haal. In het dubbel hadden Lennard en Klaas Jan weinig moeite met Pam en Lise-Lotte. Eindstand 2-8 voor Staphorst .

Voor de twee seniorenteams was er afgelopen vrijdagavond de eerste wedstrijden in de voorjaarscompetitie 2012 gepland. Door de slechte weersomstandigheden was het voor de tegenstanders Swift en Heino geen doen om naar Staphorst te komen. Deze wedstrijden zijn dan ook afgelast.

28-01-2012: Eerste jeugdwedstrijd voorjaarscompetitie 2012:
Zaterdagmorgen moest het 2e Staphorster jeugdteams met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman thuis aantreden voor hun eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie 2012. Dit Staphorster jeugdteam kreeg bezoek uit Nunspeet, het 4e team van Leogang SL. Het Staphorster team met Arnout Huls, Erik Jan Tuin, Lennard Klosse en nieuweling Klaas Jan Vos komen uit in de 5e klasse. Arnout was deze wedstrijd vrij, Erik Jan, Klaas Jan en Lennard moesten deze eerste wedstrijd de “ijzers uit het vuur slepen”. Erik Jan kreeg in zijn eerste enkelspel met gemak Ansar Aslam in drie games op de knieën. Zijn tweede partij tegen Patrick Haverkampt was voor Erik Jan een moeizame partij en verloor deze partij telkens met gering verschil in drie games. Tegen de derde speler van Leogang Martijn Drost kwam Erik Jan ook als verdiend winnaar uit de bus. Klaas Jan heeft, met ruim een half jaar dat hij op tafeltennis zit duidelijk vooruitgang geboekt. In Klaas Jan z’n eerste competitiewedstrijd was het voor hem nog even wennen en won één game. Winstpunten zaten er voor Klaas Jan nog niet in, maar hij is op de goede weg en heeft goed gespeeld. Lennard kwam in zijn eerste partij tegenover Martijn Drost te staan, na vier games was het Lennard die met de winst ging strijken. Tegen Patrick had Lennard het moeilijk en kwam er niet aan te pas. Zijn laatste partij tegen Ansar was een kraker. Lennard liet in bijna gewonnen positie (4e game) zich in de vijfde game toch nog net de kaas van het brood eten. Jammer, toch goed gespeeld. Het dubbel was ook voor Leogang SL 4. Eindstand 3-7 voor Leogang SL 4