Competitie najaar 2014

29-11-2014: Staphorster tafeltennisteams: Niemand kampioen, niemand gedegradeerd:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond hun laatste wedstrijd uit tegen het 3e team van Harderwijk. Voor het Staphorster team met Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Heysam Avakhti was het noodzaak om een paar punten eruit te slepen, omdat de naaste degradatiekandidaat (Hoonhorst) hun op de hielen zit. Beide teams deden weinig voor elkaar onder, maar Harderwijk was het die het meeste geluk aan hun zijde had. Albert, Sibrand en Heysam gelukte het toch nog om elk één winstpunt in de wacht te slepen. Eindstand 7-3 voor Harderwijk 3.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman ging zaterdag uit de degens kruizen tegen het 7e team van Tafeltennis Zwolle. Arnout Huls, Jannick Jansen en Erik Jan Tun speelden een gedegen wedstrijd waarbij men elkaar niets prijs gaf. Arnout en Jannick moesten het doen met elk één gewonnen partij. Erik Jan scoorde twee maal in het enkelspel. Arnout en Erik Jan wonnen ook het dubel. Eindstand 5-5.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde ook uit, tegen het 1e team van Dronten. Klaas Jan Vos , Erik Dominé en William Slager waren goed op dreef en scoorden om en om. Erik moest zich tevreden stellen met één gewonnen enkelpartij. Klaas Jan en William vaagden hun tegenstander als het ware van de tafel met elk drie gewonnen partijen. Ook het dubbel wonnen Klaas Jan en William. Eindstand 2-8 voor Staphorst 2.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace moest uit spelen tegen het 2e team van Smash ’70 uit Hattem. Herman Dunnink, Sander Mulder en Wouter Vos wisten geen vuist te maken tegen het Hattemse team dat al kampioen was. Mede doordat Smash ’70 2 met 2 spelers moest spelen, kreeg Staphorst 3 drie punten in hun schoot geworpen. Op een paar games na moesten Herman, Sander en Wouter zich neerleggen bij een voorspelbare nederlaag. Eindstand 7-3 voor Smash ’70 2
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Ramon Mijnheer, Lotte Lotterman en Hester de Boer gingen op bezoek bij het 2e team van Wijhe. Ramon, Lotte en Hester hadden er veel zin in en kregen “loon naar werken”. In vele spannende partijen kwam het Staphorster trio als winnaar uit de bus. Lotte kwam uit op één gewonnen enkelpartij, Ramon scoorde er twee. Hester was helemaal in haar element, met drie gewonnen partijen sloeg zij met een 100% score haar tegenstanders van de tafel. Ramon en Lotte verloren het dubbel. Eindstand 4-6 voor Staphorst 4.

22-11-2014: Een spannend verloop voor de tafeltennisteams:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond thuis tegen het 1e team van Batfighters uit Elburg. Het Staphorster team met Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Hans Logtenberg verwachte een sterke tegenstander, en dat was het ook. Batfighters kwam in hun sterkste opstelling, het Staphorster team moest alle zeilen bijzetten. Hans was niet in staat om een punt te scoren, Sibrand was één tegenstander de baas. Een voorsprong in het dubbel wisten Sibrand en Hans niet te kunnen omzetten in een overwinning. Albert wist de spelers van Batfighter het meest dwars te zitten, met twee winstpunten kwam hij uit de strijd tevoorschijn. Uitslag 3-7 voor Batfighters 2

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman ging zaterdagmorgen in hun thuiswedstrijd de degens kruizen tegen het 1e team van Heino. Jannick Jansen, Arnout Huls en Erik Jan Tuin kregen de nodige weerstand te verwerken en kwamen soms goed weg. Hoe spannend het was kom je zien aan de vele games die gespeeld moesten worden. Zowel Jannick, Arnout als Erik Jan kwamen uit op elk twee winstpunten in het enkelspel. Jannick en Arnout wisten ook met moeite het dubbel in winst om te zetten. Eindstand 7-3 voor Staphorst 1.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde thuis tegen het 2e team van Harderwijk.
Voor de wedstrijd begon stonden Basten Moorman, Klaas Jan Vos en Erik Dominé met 3-0 voor, omdat Harderwijk met twee spelers kwam opdagen. Erik lukte het niet om een punt te scoren in het enkelspel en Basten moest genoegen nemen met één winstpunt. Klaas Jan was beide tegenstanders de baas. Het dubbel werd een overwinning voor Klaas Jan en Erik. Eindstand 7-3 voor Staphorst 2
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace moest ook thuis tegen het 3e team van Heino. Wouter Vos, Sander Mulder en Herman Dunnink kunnen de punten goed gebruiken om in de 4e klasse te blijven. Heino hielp daarin een handje, ook zij kwamen met twee spelers naar Staphorst. Wouter moest zich tevreden stellen met één winstpartij in het enkelspel. Sander en Herman wisten elk twee overwinningen bij te schrijven. Het dubbel wisten Wouter en Sander de winst te pakken. Eindstand 9-1 voor Staphorst 3.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening moest thuis aantreden tegen het 7e team van Kampenion uit Kampen. Hester de Boer, Ramon Mijnheer en Lotte Lotterman speelden een puike wedstrijd. Lotte kwam in al haar partijen met goed spel toch iets te kort om punten te scoren. Hester en Ramon hadden meer succes door te strijden voor elke punt, beiden wisten twee punten te veroveren. In het dubbel gingen Hester en Ramon helaas in de vijfde games onderuit. Eindstand 4-6 voor Kampenion 7.

15-11-2014: Het Staphorster seniorenteam sleept er met moeite een gelijkspel uit :

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde afgelopen vrijdagavond thuis tegen het 2e team van Hoonhorst. Het Staphorster team met Sibrand Hassing, Heysam Avakhti en Albert Kuiper gingen behoedzaam deze wedstrijd aan, want het Hoonhorster team en het Staphorster team staan in de poule nog niet veilig. Het werd een “billenknijpend” duel waarbij door iedere speler gevochten werd om de punten. Sibrand en Albert wonnen elke met pijn en moeite twee enkelpartijen, het dubbel werd daarentegen gemakkelijk gewonnen. Heysam slaagde er niet in om de tegenstanders te verschalken, helaas geen winstpunt voor hem. Eindstand 5-5.

08-11-2014: Staphorster jeugd tafeltennisteams hervinden zich, het seniorenteam nog niet:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond uit tegen het 11e team van Tafeltennis Zwolle. Het Staphorster team met Sibrand Hassing, Hans Logtenberg en Trea Woudsma gingen de confrontatie aan tegen het sterke Zwolse team. Sibrand was twee keer succesvol in het enkelspel. Hans en Trea kwamen ondanks hun inspanningen niet tot een winstpunt. Eindstand 8-2 voor TT Zwolle 11.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman gingen in hun uitwedstrijd de degens kruizen tegen het 1e team van Emmeloord. Erik Jan Tuin, Jannick Jansen en Arnout Huls waren weer goed op dreef. Erik Jan moest het doen met twee overwinningen. Jannick en Arnout verzilverden elk drie enkelspel overwinningen. In het dubbel ging voor Erik Jan en Jannick de winst ternauwernood aan hun neus voorbij. Eindstand 2-8 voor Staphorst 1.

Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde uit tegen het 3e team van Leogang SL uit Nunspeet. William Slager, Basten Moorman en Erik Dominé hebben na hun verlies van vorige week de wind weer in de zeilen. William scoorde een volle bak door alle drie partijen in het enkelspel te winnen. Basten en Erik lieten elk één steekje vallen en moesten het doen met twee winstpunten. Eindstand 3-7 voor Staphorst 2.

Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace moest uit spelen tegen het 2e team van Leogang SL uit Nunspeet. Sander Mulder, Wouter Vos en Herman Dunnink wisten goed voor de dag te komen. Herman was “spekkoper” en won alle drie enkelpartijen, Sander en Wouter wonnen er elk één. Winst in het dubbel zat er helaas niet in. Eindstand 5-5.

Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Ramon Mijnheer, Hester de Boer en Lotte Lotterman gingen op bezoek bij het 3e team van Emmeloord. Ramon liet zich niet van de wijs brengen en won alle enkelpartijen. Hester en Lotte waren ook goed op dreef. Hester kwam met twee overwinningen uit de strijd tevoorschijn. Lotte boekte één maal winst, een tweede punt had er zeker ingezeten. Ook het dubbel was een overwinning voor Ramon en Hester. Eindstand 3-7 voor Staphorst 4.

02-11-2014: De Staphorster tafeltennisteams presteren onder de maat:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko kreeg vrijdagavond bezoek uit Dronten, het 2e team vanuit die plaats. Dronten ’74 was in meerdere opzichten te sterk voor het het Staphorster team dat bestond uit Albert Kuiper, Heysam Avakhti en Hans Logtenberg. Het team kreeg het dan ook behoorlijk te verduren. Albert en Heysam kregen in deze wedstrjijd één Drontenaar op de knieen. Hans had het moeilijk, hij was niet opgewassen tegen de drie tegenspelers. Eindstand 2-8 voor Dronten 2.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman ging thuis de strijd aan tegen  het 2e  team van Swift uit Deventer. Het werd Erik Jan Tuin, Arnout Huls en voor de blessure herstelde Jannick Jansen niet gemakkelijk gemaakt. Arnout en Erik kwamen elk tot één maal winst, Jannick was goed voor twee winstpunten in het enkelspel. Arnout en Jannick wonnen het dubbel. Eindstand 5-5.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde thuis tegen het 1e team van GTC uit Genemuiden. Erik Dominé,  Klaas Jan Vos en William Slager waren gebrand op een goed resultaat, alleen kwam het niet echt uit de verf. Alle drie Staphortser spelers kwamen uit op elk één maal winst in het enkel. Het dubbel was voor het team uit Genemuiden. Eindstand 3-7 voor GTC 1.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace kreeg bezoek uit Deventer, het 5e team van Swift. Herman Dunnink, Sander Mulder en Wouter Vos deden wat ze konden, maar er zat geen overwinning in het verschiet. Toch kreeg het team drie punten cadeau, omdat Swift met twee spelers naar Staphorst kwam. Eindstand 3-7 voor Swift 5.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Ramon Mijnheer, Lotte Lotterman en Hester de Boer speelde thuis tegen het 2e team GTC uit Genemuiden. Het Staphorster trio doet het heel goed in de competitie. Het had weinig gescheelt of Hester had alle drie partijen in winst omgezet, helaas ging ze in haar eerste enkelpartij in de vijfde game nipt onderuit. Ramon won ook twee partijen, helaas kreeg Lotte geen punt toebedeeld. Eindstand 4-6 voor GTC 2.

26-10-2014: De Staphorster tafeltennisteams zijn aan de tweede helft van de najaarscompetitie begonnen:

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest uit de strijd aanbinden tegen  het 2e  team van Swift uit Deventer. Er was werk aan de winkel voor Arnout Huls, Erik Jan Tuin en invaller Basten Moorman. Het Staphorster team kon geen vuist maken tegen de fanatieke Deventenaren. Arnout, Erik Jan en Basten werden dan wel niet direct weggespeeld, maar het werd een pijnlijke nederlaag. Eindstand 10-0 voor Swift 2.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde uit tegen het 3e team van Smash ’70 uit Hattem. Klaas Jan Vos, Erik Dominé en William Slager kegen het niet gemakkelijk, deze klus vergde heel wat zweetdruppel. Klaas Jan kon twee Hattemers de baas. Erik en William versloegen elk 1 tegenstander. Eindstand 6-4 voor Smash ’70 3.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees Restaurant Sun Palace was op bezoek bij het 8e team van Tafeltennis Zwolle. Herman Dunnink, Sander Mulder en Wouter Vos kregen een moeilijke morgen. Tafeltennis Zwoll bleek een zeer sterke tegenspeler. Sander en Wouter wisten, hoewel het er wel ingezeten had geen punt te bemachtigen. Herman was twee tegenstanders de baas. Eindstand 8-2 voor Zwolle 8.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Ramon Mijnheer, Lotte Lotterman en Hester de Boer speelde uit tegen het 2e team van Zwartsluis. Het Staphorster trio was goed op dreef in deze spannende ontmoeting, om en om werden de punten gescoord. Lotte en Hester wonnen elk één partij  Ramon liet zich niet gek maken en won alle drie enkelpartij. Erg jammer dat Ramon en Hester in de vijfde game van het dubbel de winst uit handen gaven. Eindstand 5-5.

13-10-2014: Staphorster tafeltennisteams, gelijkspel, winst en verlies:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond thuis tegen het 3e team van Harderwijk. Het Staphorster team met Sibrand Hassing, Hans Logtenberg en Heysam Avakhti waren gespitst op een goed resultaat. Beide teams staan in de competitie dicht bij elkaar en zou het dus een spannende wedstrijd gaan worden. Sibrand en Heysam waren goed op dreef, hoewel meizaam wonnen zij allebei twee enkelpartijen. Hans deed wat ie kon, helaas zat er geen winstpunt voor hem in. Sibrand en Hans wonnen ook het dubbel. Eindstand 5-5.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman ging zaterdag thuis de degens kruizen tegen het 7e team van Tafeltennis Zwolle. Erik Jan Tuin en twee invallers Basten Moorman en Erik Dominé brachten de koploper in de poule een paar keer behoorlijk in verlegenheid. TT Zwolle kwam met twee spelers naar Staphorst, waardoor de thuisclub bij aanvang de 1e drie punten in de voeten geschoven kreeg. De invalbeurten van Basten en Erik waren spectaculair. Basten verraste bijna één Zwolse speler, maar ging met opgeheven hoofd maar nipt onderuit. Erik deed het er niet voor onder en won maar liefst één enkelpartij. Erik Jan scoorde ook één winstpunt. In het dubbel was TT Zwolle 7 te sterk voor het 1e Staphorster team.. Eindstand 5-5.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde ook thuis, tegen het 1e team van Dronten.  Basten Moorman, Klaas Jan Vos en William Slager vaagden hun tegenstander als het ware van de tafel, het trio wond er geen doekjes om. Basten, Klaas Jan en Wiliam wonnen alle partijen, het 2e team gaat nu fier aan kop in hun poule. Eindstand 10-0 voor Staphorst 2.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace moest thuis tegen het 2e team van Smash ’70 uit Hattem. Wouter Vos, Herman Dunnink en Sander Mulder wisten geen vuist te maken tegen het Hattemse team dat koploper is in de poule. Op een paar games na moesten Wouter, Herman en Sander zich neerleggen bij een fikse nederlaag. Eindstand 0-10 voor Smash ’70 2.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Lotte Lotterman, Ramon Mijnheer en  Hester de Boer kregen het 2e team van Wijhe op bezoek. Ook Wijhe kwam met twee spelers, zodat het Staphorster team met een 3-0 voorsprong aan de wedstrijd begon. Lotte kon haar tegenstanders niet de baas worden, ze won nog wel een enkele game. Ramon was weer heer en meester en won beide enkelpartijen. Hester speelde op karakter haar beide partijen, één verloor ze en de andere wilde ze beslist winnen. Dat deed ze dan ook. Lotte en Hester verloren nipt het dubbel. Eindstand 6-4 voor Staphorst 4.

05-10-2014: Monsterzege 1e seniorenteam en 2e jeugdteam:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond uit tegen het 1e team van Batfighters uit Elburg. Het Staphorster team met Heysam Avakhti, Albert Kuiper en Sibrand Hassing verwachten een sterke tegenstander. Batfighters 1 moest echter met twee invallers aan de wedstrijd beginnen, dit kwam Heysam, Albert en Sibrand niet ongelegen. Heysam won twee partijen, Albert en Sibrand wonnen er drie plus het dubbel. Eindstand 1-9 voor Staphorst 1.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman moest vanwege blessures de uitwedstrijd tegen Heino 1 uitgesteld worden.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde uit tegen het 2e team van Harderwijk. Voor Klaas Jan Vos, Erik Dominé en William Slager gaat het in de 4e klasse bijzonder voor de wind. Klaas Jan en William waren alle drie tegenstanders de baas in het enkelspel. Erik wist twee winstpunten te veroveren.  Het dubbel was ook voor Staphorst 2. Eindstand 1-9 voor Staphorst 2.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace moest uit spelen tegen het 3e team van Heino. Herman Dunnink, Sander Mulder en Wouter Vos kregen de punten niet cadeau, men moest danig aan de bak. Herman kwam uit op twee winstpunten, Sander en Wouter moesten zich tevreden stellen met elk één winstpunt. Aan het spannende verloop van de wedstrijd te zien had er iets meer ingezeten. Eindstand 6-4 voor Heino 1.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening moest dit keer met twee spelers aantreden tegen het 7e team van Kampenion uit Kampen. Hester de Boer was helaas verhinderd, dus waren de eerste drie punten voor Kampenion 7. Ramon Mijnheer en Lotte Lotterman hadden een zware middag. Ramon kon één punt  in de wacht slepen, Lotte helaas geen. Eindstand 9-1 voor Kampenion 7.

29-09-2014: Staphorster tafeltennisteams speelden wisselend:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond uit tegen het 2e team van Hoonhorst. Het Staphorster team met Albert Kuiper, Sibrand Hassing en Hans Logtenberg dachten een makkelijke avond te hebben. Het tegendeel bleek waar, want Hoonhorst kwam goed voor de dag. Albert , Sibrand en Hans speelden niet optimaal. Sibrand won met pijn en moeite alle drie enkelpartijen. Albert en Hans waren ook met moeite elk één Hoonhorster speler de baas. Ook in het dubbel wisten Sibrand en Albert niet te imponeren. Eindstand 5-5.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman ging in hun tweede thuiswedstrijd de degens kruizen tegen het 1e team van Emmeloord. Jannick Jansen, Erik Jan Tun en Arnout Huls waren weer goed op dreef. Jannick verzilverde drie enkelspel overwinningen. Erik Jan moest het doen met één overwinning en Arnout wist er twee in de wacht te nemen. In het dubbel waren Jannick en Arnout hun tegenstander de baas. Eindstand 7-3 voor Staphorst 1.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde thuis tegen het 3e team van Leogang SL uit Nunspeet. Basten Moorman, William Slager en Erik Dominé hebben in de 4e klasse de wind in de zeilen. Basten en William scoorden elk een volle bak in het enkelspel. Erik liet één steekje vallen en moest het doen met twee winstpunten. Klaas Jan Vos en William deden in een zinderende dubbel de gymzaal als het ware op hun grondvesten schudden, ze wonnen in de vijfde game. Eindstand 9-1 voor Staphorst 2.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace moest thuis tegen het 2e team van Leogang SL uit Nunspeet. Herman Dunnink, Sander Mulder en Wouter Vos wisten goed voor de dag te komen. Herman won twee enkelpartijen, Sander en Wouter wonnen er elk één. Eindstand 4-6 voor Leogang SL 2.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Lotte Lotterman, Ramon Mijnheer en  Hester de Boer kregen het 3e team van Emmeloord op bezoek. Ramon liet er geen twijfel over bestaan, hij wist alle enkelpartijen te winnen. Lotte en Hester waren ook bijzonder goed op dreef, elk één winstpunt was het resultaat. Ook het dubbel was een prima overwinning voor Ramon en Hester. Eindstand 6-4 voor Staphorst 4.

22-09-2014: Verslag Staphorster tafeltennisteams:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko speelde vrijdagavond thuis tegen het 11e team van Tafeltennis Zwolle. Het Staphorster team met Albert Kuiper, Hans Logtenberg en Sibrand Hassing waren bijvoorbaat gewaarschuwd voor een spannend wedstrijdverloop. Albert , Hans en Sibrand waren gebrand op een goed resultaat, dat heel wat zweetdrupels heeft gekost. Albert en Sibrand kwamen uit op twee gewonnen partijen in het enkelspel, Hans bracht één Zwollenaar op de knieen. Ook het dubbel werd door Sibrand en Albert in winst omgezet. Eindstand 6-4 voor Staphorst 1.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman ging in hun eerste uitwedstrijd de confrontatie aan met 1e team van De Brug uit Apeldoorn. Erik Jan Tun, Arnout Huls en Jannick Jansen  kwamen goed voor de dag. Erik Jan wist één winstpunt te veroveren, Jannick was goed voor twee punten. Arnout liet zich niet verrassen en won alle enkelpartijen. Het dubbel ging naar De Brug.. Eindstand 4-6 voor Staphorst 1.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde uit tegen het 1e team van GTC uit Genemuiden. William Slager, Klaas Jan Vos en Lennard Klosse deden goede zaken, hoewel GTC 1 goed tegenstand bood. William en Lennard scoorden elk twee punten in het enkelspel. Klaas Jan deed er nog een schepje bovenop en won ze alle drie. Het dubbel was ook voor Staphorst 2 weggelegd. Eindstand 2-8 voor Staphorst 2.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace moest naar Deventer, het 5e team van Swift was hun tegenstander. Wouter Vos, Sander Mulder en Herman Dunnink wisten niet te voorkomen dat Swift 5 hun het spelen behoorlijk moeilijk maakte. Op een enkele extra game na kregen Wouter, Sander en Herman niet de kans om punten mee naar Staphorst te nemen. Eindstand 10-0 voor Swift 5.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Ramon Mijnheer, Lotte Lotterman en Hester de Boer moest net als team 2 naar Genemuiden. Het 4e team van Staphorst  en het 2e team van GTC scoorden om en om in deze spannende ontmoeting. Lotte was goed voor één winstpunt in het enkelspel. Ramon en Hester moesten elk één partij gewonnen geven, maar scoorden elk twee winstpunten voor Staphorst 4. Eindstand 5-5

15-09-2014: De tafeltennisteams zijn weer begonnen aan de competitie:

Het 1e Staphorster senioren tafeltennisteam met shirtsponsering van Haarmode Dick Heuckeroth en Knipp & Ko moest vrijdagavond uit spelen tegen het 2e team van Dronten ’74. Het Staphorster team met Heysam Avakhti, Albert Kuiper en Sibrand Hassing, uitkomend in de 3e klasse kregen het behoorlijk te verduren. Heysam kreeg in deze 1e wedstrjijd één Drontenaar op de knieen. Albert had het moeilijk, hij was niet opgewassen tegen de drie tegenspelers. Sibrand had het meeste succes, twee van de dre spelers gingen “voor de bijl”. Het dubbel werd op miraculeuze manier gewonnen door Sibrand en Albert. Eindstand 6-4 voor Dronten 2.

Het 1e Staphorster jeugdteam met shirtsponsoring van Installatiebedrijf Stegeman ging thuis de strijd aan tegen  het 2e  team van Swift uit Deventer. Er was werk aan de winkel voor Arnout Huls, Jannick Jansen en Erik Jan Tuin. Arnout en Jannick lieten zich elk één maal verrassen, maar twee tegenstanders lieten ze verslagen achter. Erik Jan moest z’n draai nog even vinden in de 2e klasse, hij wist niet te scoren. Arnout en Jannick wonnen ook het dubbel. Eindstand 5-5.
Het 2e Staphorster jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman speelde thuis tegen het 3e team van Smash ’70 uit Hattem. Klaas Jan Vos, William Slager en Basten Moorman kwamen goed voor de dag. William was goed voor één winstpunt, KlaasJan kon twee Hattemers de baas. Basten was in vorm en versloeg alle drie tegenstanders in het enkel. Helaas ging het dubbel voor het team na drie games in rook op. Eindstand 6-4 voor Staphorst 2.
Het 3e Staphorster jeugdteam van Chinees restaurant Sun Palace kreeg bezoek uit Zwolle, het 8e team van Tafeltennis Zwolle. Herman Dunnink, Sander Mulder en Wouter Vos kregen een moeilijke morgen. TT Zwolle bleek een zeer sterke tegenspeler. Sander en Wouter wisten, hoe ze ook hun best deden geen punt te behalen. Herman redde de eer van Staphorst 3, hij was één tegenstander de baas. Eindstand 1-9 voor TT Zwolle 8.
Het 4e Staphorster jeugdteam van G.J. Stegeman Dienstverlening met Hester de Boer,  Ramon Mijnheer en Lotte Lotterman speelde thuis tegen het 2e team van Zwartsluis. Het Staphorster trio was goed op dreef in deze spannende ontmoeting, om en om werden de punten gescoord. Lotte wist helaas geen punt te veroveren. Hester won twee van de drie partijen. Ramon was heer en meester, hij stond geen game af tegen alle drie tegenstanders. Jammer dat het dubbel in de vijfde game net verloren ging. Eindstand 5-5.