Huldiging kampioenen najaar 2019

12 december 2019
← Terug naar overzicht

09-12-2019: Het 1e seniorenteam, het 2e en 3e tafeltennisjeugdteam gehuldigd:

Het 1e seniorenteam, het 2e en 3e jeugd tafeltennisteam van de Tafeltennisvereniging Staphorst zijn in de najaarscompetitie 2019 kampioen geworden in de afdeling Oost. Het 1e seniorenteam van sponsor Kapsalon Dick Heukeroth / Knipp en Ko werd kampioen in de 3e klasse afdeling Oost. Ook twee van de vier jeugdteams werden kampioen, het 2e jeugdteam van Massagepraktijk Gerco Talen in de 2e klasse en het 3e jeugdteam van Installatiebedrijf Stegeman in de 3e klasse. Ook de overige teams hebben zich in hun klasse prima staande gehouden.

Het 1e seniorenteam bestaande uit Hans Righolt, Sibrand Hassing, Albert Kuiper en Jan Supèr werd met 4 punten voorsprong kampioen. Het 2e jeugdteam, bestaande uit Robert Compagner, Henrico Slager en Job Diepenbroek gingen recht op hun doel af, het team had maar liefst 15 punten voorsprong op de tweede en kon het kampioenschap gevierd worden.
Ook het 3e jeugdteam, bestaande uit Mark Mussche, Jaron Mussche en Hermen Talen deden ook goede zaken in de 3e klasse. Met 12 punten voorsprong op de tweede werden zij kampioen. Maandagavond 9 december werden de teams in het bijzijn van enkele ouders door voorzitter Anita Krale geroemd om hun prestaties.

Op de foto’s:
Voorzitter Anita Krale heet iedereen welkom.
Het 1e seniorenteam: v.l.n.r.: Sibrand Hassing, Jan Supèr, Albert Kuiper en Hans Righolt.
Het 2e jeugdteam: v.l.n.r.: Job Diepenbroek, Henrico Slager en Robert Compagner.
Het 3e jeugdteam: v.l.n.r.: Hermen Talen, Jaron Mussche en Mark Mussche.
Groepsfoto van de drie kampioensteams.

Foto’s door Albert Kuiper en Hester de Boer
Bewerking: Quido van Hien.