AJS van tuin tot techniek uit Rogat sponsort 3e seniorenteam

18 maart 2017
← Terug naar overzicht

De nieuwe shirtsponsor van het 3e seniorenteam van de tafeltennisvereniging Staphorst is AJS van tuin tot techniek uit Rogat. Het team is eigenaar Allard Steenbergen zeer erkentelijk voor deze geste. Voorzitter Trea Woudsma bedankte Allard voor zijn bijdrage en bood hem met een bloemetje aan. AJS van tuin tot techniek houdt zich voornamelijk bezig met aanleg en onderhoud van gazon, tuin en park. Met onze machines die door onszelf ontworpen en gebouwd zijn, zijn we veelzijdig, dit tezamen met ons goed en vakkundig personeel, maakt ons bedrijf uniek.

De machines worden op maat gemaakt en zijn daardoor voor vele projecten inzetbaar, zoals gazons, moestuinen enz (frezen of ploegen). Van grote projecten tot aan projecten in bijvoorbeeld kleinere ruimtes / steegjes. Onze machines zijn veelal multifunctioneel. De machines worden eerst uitgebreid getest alvorens ze ingezet worden op het project.
Op onze website www.ajsgazonenpark.nl krijgt u een goede impressie van ons bedrijf. Met ruim 15 jaar ervaring kunnen we uw gazon en/of tuin aanleggen en onderhouden geheel naar uw eigen wensen. Daarbij wordt ook nauw gekeken naar de omgeving van uw gazon en/of tuin. Naast deze diensten verlenen we nog andere diensten, zoals grafonderhoud, technische dienstverlening en verhuur van personeel in verschillende sectoren.

Dit jaar bestaan we 10 jaar, om dit te vieren is er op 17 april 2017 vanaf 10.00 uur open dag voor een ieder die een kijkje wil komen nemen binnen ons bedrijf, aan de Rogat 4 te Rogat.
Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de machines waar we mee werken komen bekijken. Voor de kinderen is er ranja, iets lekkers en een springkussen!

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactenformulier op de website of onder het telefoonnummer 0611342575.

Met vriendelijke groet,
AJS van tuin tot techniek
Allard Steenbergen

v.l.n.r.
Klaas Jan Vos, sponsor Allard Steenbergen, Trea Woudsma, Sibbele Bonthuis, Marja Krale en Bert Mulder.

Foto: Albert Kuiper / bewerking Quido van Hien